Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gloryhole. Vélemények?
Figyelt kérdés
A malompark wc-jében óriási lyukak vannak. A dínó parkban voltam a fiammal és bevittem pisilni. Egy fószer ott ücsörgött abban a wc-ben melynek mindkét oldala meg volt fúrva. Onnan tudom, hogy mindkettő, mert először a tőle jobbra lévőbe mentünk be, de ott a nagy farok átdugós lyuk volt, ezért mentünk a balra lévőbe, a 4. is foglalt volt oda azért nem mentünk. Na ebben csak pici lyukkezdemény volt. Basszus, én égtem a fiam előtt ezek miatt a szarrágó köcsögök miatt. Kérdezte a fiam, hogy miért van lyuk, csak hebegtem-habogtam. Egyszer esküszöm bemegyek, megbeszélem a balf.asszal, hogy ok dugja át, aztán lekezelem, csak előtte beugrok a praktikerbe egy sövényvágóért. REMÉLEM OLVASOD TE K.CSÖG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2011. máj. 21. 12:37
1/6 anonim válasza:
Sok elb@szott ember van a világon...ha valaki legközelebb átdugja vágd csak le nyugodtan.
2/6 anonim válasza:
Alapból nagyon békés természetű ember vagyok, de az ilyen gyökeret tuti lenyomtam volna a wc-n.
3/6 anonim válasza:
figyelj báttya!utánanéztem mi is ez.
hát elmondom itt tolna megyébe,nem csinálná sokáig.
hamar ki lenne szedve.magyar gyerek vagyok,de ismerek kemény oláhokat itt.hát bazze,kemény velük elmenni buliba.
itt ha meglátnának egy ilyet,szerintem vagy emberölés lenne belőle,vagy emberkereskedelem,mert el lenne adva köcsögnek hollandiába......
4/6 anonim válasza:
Tudtommal a gloryhole, nem arról szól, hogy búza pasik egymást szopják a helyi tescoban. Az egy fülke arc és test nélküli szexhez. Általában ellenkező neműek között. A nő nem tudja kit szop, kivel kefél, a pasi szintúgy csak fordítva. Nem tudja hogy kit szopat, kit dug.
5/6 anonim válasza:
Állandó harc folyik a plázákban a lyukfúrók és a wc- foldozók között tégla falat azért nem viszik át..Magyar országon ez népszerű a perverzek között, így tudnak névtelenül arc nélkül orál+-anál szexelni egymással a fiuk . Másik neve csempebár.
6/6 anonim válasza:
Szexuális jellegű szórakozóhelyen legyen, ha valakinek van kedve összeszedni egy csomó betegséget, az oké, de nyilvános helyen rohadtul nem kellene hagyni. Azt a szar furnért vagy mit, amiből van a fülke, kézi fúróval fél perc alatt át lehet fúrni. Valami jó fém vagy beton kellene, csak az drágább persze. Itt még kamerázni sem lehet - én is utálnám, ha lesnék, ahogy hugyozom, tehát bármit bárhogyan lehet rongálni. Engem speciel az is idegesít, hogy a férfi hugyozda tele van feliratokkal, pl. szopnék (telefonszám). Ez már nálam is kib*ssza a biztosítékot, pedig eléggé szabados vagyok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!