Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor elkezdek masztizni, nem jutok semmire, mert nem tudom végigcsinálni? Biztos van már ilyen kérdés, de légyszíves normális válaszokat adjatok,

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és nagyon rossz, hogy még magamban sem tudok elmenni, nemhogy pasival. :(
2011. máj. 21. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Még nem találtad meg az érzékeny, jól reagáló pontokat, helyeket. Kísérletezz tovább. Esetleg tükörrel. Érdemes.
2011. máj. 21. 12:38
 2/7 A kérdező kommentje:
A hüvelyemben tükörrel? Ott nem is próbálkozok, mert abszolút nem érzek semmit, csak ha pasi csinálja. Egyedül totál érzéketlen. A csiklómnál próbálkozok, de nem megy végig. :(
2011. máj. 21. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáltad már porszívóval izgatni a csiklódat? Nagyon jó érzés próbáld ki :) Bekapcsolod és átadod magad a levegő játéknak ettől tuti elmész :) ;)
2011. máj. 21. 14:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy most ez vicc-e, de az tutira fájhat.. :/
2011. máj. 21. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
vibrátor, vibritojás
2011. máj. 21. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vicc és nagyon jó érzés :) Tapasztalatból mondom :)
2011. máj. 21. 17:57
 7/7 Robotur ***** válasza:
Szerintem nem technikai jellegű a probléma. inkább lelki. Nyugodt körülmények, ráhangolódás , erotikus tartalmú , filmek, kis regények,esetleg pici kis feszültség oldó alkohol, biztosan segítenek. De ha eleve úgy kezded el, hogy nem fog sikerülni, az biztos kudarc.
2012. febr. 16. 17:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!