Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a parkban megbotrankoztato?
Figyelt kérdés
Titeket megbotrankoztatna ha latnatok valakit ugy?2011. máj. 21. 11:43
3/9 anonim válasza:
Hát nemtom...mifelénk ilyen nem szokott lenni! Biztos hülyének nézném az illetőket!! -.-
4/9 anonim válasza:
Nekem volt szerencsém hozzá fényes nappal sétáltam hazafelé erre ott a apark közepé a bokor mellett egy padon. Nem ítélem el de azért furán néztem nem fényes nappal kéne olyan helyen ahol kisgyerekek is járkálnak ott. Ha éjjel csinálja valaki úgy,hogy nem jár arra szinte senki még aztmondom izgalmas de így...
7/9 anonim válasza:
Igazi rétinéger szokás...másik szeme előtt szaporodni mint a nyulak,,,de nem csoda egy olyan népségtől,aki a parkban dugó kutyák értelmi szintjét is alulmúlja...
8/9 napietus válasza:
nem csak megbotránkoztató. közszemérem sértésnek hívják. egyébként meg prosztó dolog.
9/9 anonim válasza:
Én megkérnék valakit, hogy fotózzon le velük, és menne fel fácséra "pózolj b*szó párral" címen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!