Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan szörnyű, ha kicsit nagyobb a kisajkam?
Emiatt ne aggódj, nem az a lényeg, hogy ez hosszabb vagy az, sztem ezt csak hogy ronda te meséled be magadnak, mert ha 5 éve a pasid oda van érte, meg érted :) akkor nincs problem. Aki meg ilyenekről beszél hogy az ronda az meleg lehet, vagy nyomi.
21/F
Nem fogom lefényképezni, de adok egy kis támpontot:
Itt legörgeted az intim plasztika képekhez, és ott a legelső műtét előtti kép, kb. így kell elképzelni.
Nekem is kilóg, és soha eszembe se jutott, hogy ez undorító lenne. Itt olvastam először ezen az oldalon arról, hogy ez milyen undorító. Eddig 2 barátom volt. Az első nem panaszkodott, hogy szörnyű látvány lenne. A mostani párom meg mindig azt mondja, hogy annyira gyönyörű, imádja. :) :D:D
Szerintem ne görcsölj ezen. Nincs ezzel semmi probléma. Ez olyan mint a nők melle, van akinek nagyobb van akinek kisebb, az egyiknek ilyen a formája a másiknak olyan. Szex közben meg arra koncentrálj, hogy neked is és a barátodnak is egyaránt jó legyen, és élvezzétek, ne pedig arra, hogy úristen ő most a "hibákat" fogja keresni rajtad. :)
21/L
Nekem is kilóg, nem is picit, minden, csak nem babapunci. De ameddig itt nem olvastam erről, mármint hogy a fiúk a babapunciért vannak oda(már aki, és sok lány ír, a fiú haverjaik nevében), addig fel sem tűnt se nekem, se a partnereimnek.
Mindegyik szép sztem, nem is értem, h nem találhatja vki kívánatosnak a szeretett személy punciját, vagy akihez vonzódik.
Az ilyenekkel ne érdemes foglalkozni, mert egy primitív dolog.
"Mi az, hogy "itt is mindenki szörnyülködik rajta"? Ki a fenének mutogatod a pasidon kívül?"
Nem mutogatom senkinek, úgy értettem, h mindenki szörnyülködik ha szóba jön a "saláta punci".
Nem hinném h csak médiabűn, 12-13 éves korom óta zavar, akkoriban nem nagyon nézegettem a GYK-t :D, de tény h felerősítette a komplexusomat a net.
Kép pedig NEM lesz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!