Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan osztanátok fel százalékokban egy kapcsolatot? Hogy hány százalékban mi a fontos? Mondok egy egyszerű példát:30% szex,30% bizalom,30 % hűség,10% megértés. (ez csak egy hirtelen létrehozott példa volt, az érthetőség kedvéért)
te így gondolod...azért mások próbálkozhatnak :)
örülnék neki....
Nálam az arányok soha nem ugyan olyanok, mindig változnak.
Pl.: Szex reggel 80%, Munka után 20%, Meccsnézéskor 0% :)
utolso:Tehát neked 100%ban a szexröl szol:)
Nem tudnám igy felosztani.Nekem fontos a hüség,a bizalom,a szex,a megértés.
22l
Nálam az az első, hogy jól el tudjunk szórakozni egymással. El tudjunk beszélgetni, el tudjuk tölteni az időt együtt. Nem tudom ezt minek hívni. Hűség az alap, de szerintem ezt egy kapcsolatnál jobb esetben mondani sem kéne a másiknak... A szexszel úgy vagyok, hogy szeretem csinálni, de ha épp nincs alkalom, nincs lehetőség, akkor az sem baj, nem fogok emiatt vergődni. Szóval ez olyan, mintha kapnék egy ajándékot spontán. Örülök neki, jólesik, de ha nem kapok, akkor sincs világvége.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!