Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
- Szóba állnátok egy oylan sráccal aki tapasztalatlan - Ciki hogy valakinek le van műtve a bőr a makkjról? A Pénisz kinézete számít nektek? Menyire vagytok türelmesek az ágyban az első alkalommal egy pasival? Gáz ha egy pasi 160 cm és 50 kg?
mármint körülmetélt vagy? azzal nem vagy egyedül, és ne aggódj, én olyan srácot is ismerek, aki pont az élvezetesebb sex miatt metéltette körül magát, hát kinézetre pedig sztem semmi különös, valakinek még izgatóbb is
szal emiatt ne aggódj
Hát a magasságodon meg úgyse tudsz változtatni (szintén), de sztem ezen se parázz, mert vannak alacsony lányok is, akik inkább alacsonyabb fiúkat keresnek.
Tapasztalat nem fontos, majd megtanulja.
A bőr nem érdekel, de remélem nem unalomból nincs ott.
Pénisz kinézete, nehéz kérdés, mert ha valakit szeretek, akkor nem érdekel, de láttam már neten egy-két elég érdekes péniszt.
1 férfival voltam, tapasztaltabb nálam, szóval ő volt türelmes hozzám, fogalmam sincs, milyen lennék egy tapasztalatlanabbal.
Nekem a magasság nem tetszik (alacsonyabb vagy nálam), de ne rám alapozz, sok nőnek bejön.
én is alacsony vagyok 165 cm, de nem sok előnyét láttam eddig az alacsonyságomnak sajnos
én azt tapasztaltam, hogy a magasabb férfiak nagyobb önbizalommal, határozottsággal bírnak nyílván a magasságuk segít ebben már fiatalabb koruktól kezdve
bár ettől még neked lehet esélyed szerintem a fentiek ellenére, én amúgy is más tészta vagyok
remélem sikerül hamar egy rendes barátnőt találnod
tudom milyen rossz egyedül
21F
Nekem a magas pasi a ideállom 180-tól felfelé...azt hozzá kell tegyem, hogy 174 cm magas vagyok.
A pénisz kinézete...hát...soha egyet sem szóltam meg, amx magamban nevettem vagy csodálkoztam. Láttam én már 7 cm-es mikimanó-t meg mikrofon formájút is XD
Szerencsére a párom 195 cm magas és fantasztikus odalent is :)
22L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!