Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátom? Kissé kínos Ha lehet, értelmes és nem támadó válaszokat várok 20L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokakban visszatetszést kelthet a jelenlegi szándékom, de meg kell kérdeznem, hogy mivel tudnám FINOMAN rávenni a barátom arra, hogy belemenjen valamilyen pénisznövelő kúrába(értem ez alatt az edzést, izomtornát-mesterséges dolgokat nem). Nagyon szeretem, de mostanság a szex nem annyira jó, gyakran "megpuhul" bennem és úgy gondolom, egy kis edzés segítene.

Nem akarok bunkó lenni vele, csak nem tudom, hogyan vezethetném rá. Nagyon szeretem, ha nem így lenne, már elhagytam volna a "felületes" együttlétek miatt. Régebben minden jól ment, fél éve viszont csökkent a teljesítménye.(sokszor fáradt, stresszel a suli miatt, de nem is érdekli gyakran a szex) Annyit még el kell mondanom, h kis melleim vannak, engem zavar, "őt persze nem", és vettem rá kencéket, hátha lesz miben gyönyörködnie. így egálban lehetnénk úgymond, nem? csak azt akarom, h kemény legyen végig.

2011. máj. 21. 00:35
1 2
 11/16 .Daniel. ***** válasza:

01:26-os hozzászóló kérdezett pár dolgot ami engem is érdekelne. Fura a logikád. Miért lenne kemény attól hogy 10 cm-el nagyobb? Miért raksz rá plusz nyomást mikor neked mondja hogy a nyomás miatt érzi rosszul magát? Miért hiszed azt hogy egy kamukenőcstől majd nagy melleid lesznek? Miért nem hiszed el neki hogy szereti a kis melleidet?

Ha nem bántalak meg két válasz lehetséges(szerintem): vagy nem szereted ezt a srácot vagy ostoba vagy és logikátlan.

2011. máj. 21. 09:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak hasonló problémáim ennek több oka is volt.

Dohányoztam, sok munka-stressz, nem mozgás..

Fél éve letettem a cigit, normális munkát találtam ahol egy fokkal többre tartanak egy szardarabnál valamint elkezdtem normálisan táplálkozni egészséges ételeket enni (a szemét kaja szóba sem jöhet), gyúrni és a cigi helyett vitamint szedek.

Mostanra a barátnőm nagyon dicsér, szex után (én is őt:), mert brutálisan merev vagyok.

2011. máj. 21. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Nos el kell keserítselek, de szerintem nem létezik az a kence amitől megnő a cici. Na de nem ez volt a kérdésed... Ha valaki fáradt stresszel stb amiket leírtál az mind lehet annak az eredménye, hogy nem elég merev a pénisz, nincs megfelelő teljesítő képesség. Talán ezekre kelene megoldást találni és minden a régi lenne.

Amúgy meg vegyetek egy pénisz gyűrűt addig is.....ez segíteni fog hogy ne puhuljon meg benned.....hogy a te szavaiddal éljek.

2011. máj. 21. 11:45
 14/16 A kérdező kommentje:

amúgy igazatok van, akkor nem foglalkozok f@szságokkal, csak kétségbeesetten próbálok javítani a helyzeten, szoktunk péniszgyűrűt használni, a tablettát és krémet azért használom, mert egyelőre ennyi esélyt tudok adni magamnak, h jobban nézzek ki-egy próbát nekem megér.

a témáról sokat beszélgetünk, és nem úgy h nekiesek, ennyire azért nem vagyok hisztis p!csa.

a válaszokat köszönöm, majd kitalálok valamit egyedül. üdv.

2011. máj. 21. 12:36
 15/16 A kérdező kommentje:
ja, egyébként a kérdés kiírása után olvastam vissza, amit írtam, és tényleg hülyén hangzik. ez azért van, mert találtam egy oldalt, ahol ilyen technikák voltak, és növelés céljából lehet izomtornákat végezni. gondoltam, ha "gyúr" rá, az nem árthat és hátha akkor is kemény marad, amikor épp semmin nem kattog. a lényeg h teljesen más kerekedett ki abból, amivel elkezdtem a mondókám. ne nézzetek gyépésnek, bár az sem zavar különösebben:)
2011. máj. 21. 12:43
 16/16 anonim ***** válasza:
mekkora neki?
2011. máj. 21. 20:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!