Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akkor is elítélnétek és lenéznétek egy örömlányokhoz járó férfit, ha ő már nem is akarna rendes kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Jól tudom, hogy mi a véleménye az oldal nőnemű látogatóinak a véleménye a prostizó férfiakról. A legfőbb ellenvetésük, hogy aki ilyen, attól később a párja elkaphat valami nyavalyát, ha esetleg olyan lánynál járt. Ha azonban ez kizárt, mert a férfi a sok kudarc után a címben leírt módon döntött, akkor is haraggal gondolnátok rá?2011. máj. 20. 23:26
1/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz kapcsolatot akkor mégis mi a f@szért foglalkozol a sok frigid fap.na véleményével?
2/10 A kérdező kommentje:
Csak általánosságban kérdeztem, én azért szeretnék barátnőt.
2011. máj. 20. 23:32
3/10 anonim válasza:
Engem pl annyira nem érdekel, hogy ki hová jár. Ha egy prostinál érzed jól magad, akkor hajrá. Én ezért nem ítéllek el. Viszont ha a későbbiekben a pasim lennél, nem biztos, hogy örülnék neki. Persze, csak ha egyszer kétszer, az ok, de ha rendszeresen, akkor már lehet húznám a szám. Amúgy ne foglalkozz azzal h ki mit mond. Ez a te magánügyed. Azért légy óvatos! 23/L
4/10 anonim válasza:
Én sosem néztem le például a prostizó férfiakat, mindenki azt csinál a szabad idejében amit akar. Persze ha ez a kapcsolat megkezdése után folytatódna, akkor nagyon mérges lennék(de gondolom evidens, hogy utána nincs piros lámpa).
5/10 napietus válasza:
én nem haragszom azért senkire, mert prostihoz jár. én nem kezdenék olyannal, akiről ezt megtudom. nem tudom megindokolni, miért, még csak a betegségektől való félelem sem, mert azért annyi észt csak adott neki a jóisten, hogy gumit húzzon. egyszerűen undor fogna el. ez meg nem fér össze a szerelemmel. de egyébként magánügye mindenkinek.
6/10 anonim válasza:
Csak akkor ítélem el ha mellette ott van a barátnője vagy a terhes felesége. Amúgy meg az egyéjszakásak sem jobbak. Miért nem akarsz "rendes" kapcsolatot?
7/10 A kérdező kommentje:
Én akarok, csak nagyon nehéz.Nem voltam még ilyen nőnél egyébként.
2011. máj. 21. 00:01
8/10 anonim válasza:
Én úgy látom, az oldal nőnemű látogatóinak nagy része (már megbocsáss) sz..rik rá, hogy hova járnak azok a pasik, akiknek nincs kapcsolatuk. Abban teljesen igazuk van, hogy vigyázni kell, nehogy összeszedjen valamit az ember, mert a fene tudja, ki volt előtte azzal a prostival, de hát vigyázni kell és védekezni.
9/10 anonim válasza:
Szerintem önmagadban, belül kellene rendet tenned, mert ezek szerint nincs, akinek úgymond "el kéne számolnod", de neked magadnak alapos lelkifurdalásod van. A másik, hogy aki k*vákhoz jár, annak otthon hiányzik valami az ágyban: vagy a nő vagy a nő hozzáállása. Én nő vagyok, így tán joggal mondom az ősi közhelyet: férfit megszerezni nem nehéz, megtartani igen. Mondjuk védekezés nélkül, összevissza kefélni nem gyáva dolog... Bár lassú öngyilkosságnak nem rossz a módszer...
10/10 anonim válasza:
Nem nehéz férfit szerezni. :D Ez a legjobb vicc amit eddig hallottam.... Szerintem meg bitang nehéz komoly kapcsolatot akaró férfit találni, vagy olyat aki Engem akar.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!