Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak két hetente szex? Hétközb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak két hetente szex? Hétközben meg bírd ki?

Figyelt kérdés

Egy nagyon hülye ügyből kifolyólag sajnos csak 2 hetente szeretkezhetek barátnőmmel. De hétközben találkozunk a péntek délutánt meg együt töltjük vlahol ahol sokan vannak (ezt csak azért írtam, hogy szexre nincsen esély).ma annyira megkívántam, meg amúgy is ment a petting és mondta, hogy ő is akar, hogy úgydöntöttem elviszem valami eldugott helyre és ott szeretkezünk. Neki ez nagyon nem jött be és ezért egy kis konfliktus alakult ki (a törrténethez, nem fontos..).

Szerintetek hogyan tudnám rávenni, hogy egyszer eljöjjön velme egy lakótelepre? és mondjuk ott valahol valami eldugott helyen szexeljünk?

2011. máj. 20. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Sehogy, nyilvánosan én sem szexelnék.

Mi az oka, hogy csak kéthetente van rá lehetőségetek? Ezt nem igazán értem. Miért nem tudtok egymásnál lenni?

De ha ennyire nem, akkor felesbe áldozzatok be, mondjuk egy olcsóbb motelba pénzt, még mindig jobb, mint egy lakótelepen.:S

2011. máj. 20. 23:32
 2/10 A kérdező kommentje:

nem nem nem! ne érts félre. nem nyilvánosan, tehát nem úgy, hogy láthasson akárki. képzeld úgy el, mintha mondjuk leparkolnál egy kocsival egy kicsit elhagyatottabb helyen egy lakótelepen és szexelnétek a barátnőddel a kocsiba. na az énesetemben nincsen kocsi, csak csaj van! :)

azért nem tudunk találkozni mert a szüleimmel élek még; ez az egyik, a másik meghogy a lány fiatalabb tőlem 3évvel, az ő szülei meg nem engednek nagyon...

2011. máj. 20. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:
menynidös vagy?
2011. máj. 20. 23:47
 4/10 A kérdező kommentje:
19
2011. máj. 20. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:
ja értem hát külön szoba ajtó becsuk én is 16 vagyok a pasim 19 no para igaz ő albérletben van meg egyetem szall ő már más probáld meg akkor amikor nincsennek otthon
2011. máj. 20. 23:50
 6/10 anonim válasza:
Ha nem bírod ki, marad az önkielégítés.
2011. máj. 20. 23:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Én már szexeltem kilátón, de az ilyesmi nem mindenkinek jön be, fogadd el!
2011. máj. 21. 00:02
 8/10 A kérdező kommentje:

sajnos nem jön be mindenkinek, igen, erőszakoskodni meg nem fogok. ennyire tisztelem a lányt és szeretem.

Köszönöm a válaszokat meg a segítséget! :)

2011. máj. 21. 00:08
 9/10 anonim ***** válasza:

De a lány mehet hozzátok? Mert, ha igen és van külön szobád, akkor miért ne lehetne.

Ne haragudj meg, de egy lakótelepen, vagy akárhol kint, nagyon tré dolog az egész, én sem vágynék rá, meg gondolom az a szerencsétlen lány nem d*gni szeretne, hanem szeretkezni, azt meg így nem lehet.

/első voltam/

2011. máj. 21. 00:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha 2 hétig nem birod ki, akkor ha megkivánod, és egyedül vagy, maszturbáljál. F.
2011. máj. 21. 14:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!