Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik éri meg jobban: egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik éri meg jobban: egy minőségi szerelembaba (lovedoll), vagy a prostizás?

Figyelt kérdés

Lovedoll pl.: [link]

Egy ilyen árából kb. 1 évig tudnék folyamatosan prostizni. De ugye a szerelembaba az mindig velem lehet, és jóval tovább tart, mint 1 év.

2011. máj. 20. 22:44
1 2 3
 1/22 nielindi ***** válasza:
melyik éri meg jobban? egy igazi nő vagy egy baba? egy igazi punci vagy egy műsuna?
2011. máj. 20. 22:45
 2/22 anonim ***** válasza:

a szerelmbaba nem mozog, nem csinál semmit, nem olyan mint egy prosti. egy prosti olyan mint egy élő betegséghordozó, két óvszerrel talán nekiállnék egynke, de akkor meg óvszerre menne el a pénzem...

ha mindenképpen k úrni akarsz akkor vagy marad a marokmarcsi, vagy belevágsz egy hosszabb kapcsolatban, ahol sok a szex

2011. máj. 20. 22:47
 3/22 A kérdező kommentje:
Az igazi nyilván jobb, de sokkal kevesebbszer férek hozzá (3-4 naponta 1 óra). A baba az én tulajdonom, bármikor azt csinálok vele amit akarok.
2011. máj. 20. 22:47
 4/22 anonim ***** válasza:
lovedoll ezerrel! :D én is majd szeretnék egyet :)
2011. máj. 20. 22:48
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát ha neked nem elég 3-4 naponta egy óra, akkor megérdemled a sorsod :D
2011. máj. 20. 22:49
 6/22 anonim ***** válasza:
Én tuti a babát választanám, de csak mert nőt szinte bármikor tudok szerezni. Viszont egy kimondottan önkielégítésre gyártott baba érdekes élményt jelenthet, egyszer kipróbálnám. Tényleg jó drágák.
 7/22 anonim ***** válasza:
szerintem egy baba meg alkalmanként prosti,és szerintem hosszú távon megéri.
 8/22 anonim ***** válasza:
56%
Hát igen, praktikus! A babával nem kell beszélgetni, és nem kell hazavinni, és ami lényeges: nem dugja meg a szomszéd a tudtod nélkül!
2011. máj. 20. 22:52
 9/22 anonim ***** válasza:
60%

A baba nem beszéli ki a barátnőjének, hogy milyen kicsi a farkad!

:D

2011. máj. 20. 22:53
 10/22 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:52

De, mert a szomszéd kölcsönkérheti! :D

amúgy szerintem meg ijesztő fejűek ezek a babák. mondjuk a prostik közül is lehet egy párnak érdekes feje... :D

2011. máj. 20. 22:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!