Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és vonzódom egy tanárhoz (nő 30kürül)2011. máj. 20. 22:24
1/5 anonim válasza:
Ha még fiatal vagy akkor igen normális. Valószínűleg több törődést igényelsz az anyukádtól.
2/5 anonim válasza:
ha fiú lennél megérteném! és jól néz ki legalább? :)
és fiúkhoz amugy hogy állsz hozzá?
jobban vonzódsz a saját nemedhez?
3/5 anonim válasza:
Szerintem te nem vonzódsz hozzá, inkább egyfajta példaképnek tarotod, szeretnél rá hasonlítani, felnőttként hasonlóan szeretnél viselkedni, kinézni stb.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, jól néz ki(szerintem) barna haj-barna szem,vékony,osztályfőnök...ja és kapok szeretetet,de mondjuk nemhiszem hogy csak anyakomplexusom van...
2011. máj. 20. 22:46
5/5 A kérdező kommentje:
És a fiúkat szeretem...egy kivétellel (itt a probléma)
2011. máj. 20. 22:47
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!