Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők, akiknek van párotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek van párotok, maszturbáltok?

Figyelt kérdés
Miért igen,vagy miért nem?
2011. máj. 20. 22:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszoló vagyok. Igen, az én párom tudja, és már a gondolata is beindítja. Előtte is szoktam magammal kicsit játszadozni előjáték gyanánt. Amikor már nem bír magával, rám veti magát. :)
2011. máj. 20. 22:37
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy tudja, miért szégyelném előtte, főleg, ha rá gondolok. Egyet max mosolygunk, hogy milyen kívános, meg türelmetlenke vagyok.
2011. máj. 20. 22:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 2naponta találkoztunk akkor nem, nem igényeltem...De msot hoyg hetente csak egyszer, és hét közben megkívánom, akkor igen, és tud róla, örül is neki mert mindíg leírom neki mit csinálok magammal és erre ő is felizgul
2011. máj. 20. 23:30
 14/26 Klayura ***** válasza:
100%
én csak akkor amikor pont menszesz elött vagyok és nincs velem....de csak akkor...:)
2011. máj. 22. 03:30
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Tud róla és őt felizgatja, meg ő is szokott, ha nem vagyok itthon és megkívánja, nincs benne semmi szégyelnivaló
2011. máj. 22. 08:34
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én a férjem mellett is szoktam. Mivel ö sokszor fáradt, nincs kedve hozzá, én meg meghülyülök ha 1 nap is kimarad. Így jobb híján marad a kezem magamnak. Jobb, mintha megcsalnám. Szerintem.

23/N

2011. máj. 23. 11:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szoktam.

Nem mindig, de pl. most, hogy két hete nem tudunk találkozni, és közben fel vagyok izgulva, előfordul, hogy önkielégítek. Vagy szintúgy, mint a többiek, ha látok, olvasok valamit, szoktam.

Később ráadásul lehet hasznosítani! Meg szoktuk beszélni egymással, ki hogyan szereti, szeretné, amikor maszturbált, hogyan volt neki kellemes. :)

Ha rendszeresen együtt vagyunk, nem szoktam.

2011. máj. 23. 11:41
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen szoktam, és ő is, én is tudok róla, ő is tud róla, ezen nincs mit szégyelni, inkább a kezével játszon vagy játszak mint mással :)
2011. máj. 23. 12:05
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden párom mellett masztiztam eddig. Mert könnyebb, gyorsabb,és mert nincs hüvelyi orgazmusom,ergo aktus során kizárt,hogy orgazmusom legyen,csak akkor van,ha kinyalnak-és az meg áltba túl sokáig tart,és többször elment a kedvem. Inkább lerendezem magam, na meg eddig csak egyszer volt olyan pasim,aki képes volt minden alkalommal kinyalni, szex előtt és után,vagy közben is,és megvárta,hogy előbb én menjek el:-) 24N.
2011. máj. 23. 12:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Én igen, mert keveset szexelünk!
2011. máj. 23. 12:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!