Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szex ennyire jó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex ennyire jó?

Figyelt kérdés
A férjem hagyományos módon már nem is akar szexelni, folyton csak orálisan. Én szívesen csinálom neki, de én annyira nem élvezem, és így nincs meg a kölcsönösség. Fiúk! Hogyan érjem el, hogy "normálisan" akarjon szexelni?
2011. máj. 20. 20:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

az orális szex az nagyon jó! de ha már azt akarja csak akkor baj van. szerintem akkor nem foglalkozik azzal, hogy neked jó legyen....

hogy hogyan vedd rá a 'normális szexre'? erre sajnos nem tudok választ adni sajnos... :S

19/f

2011. máj. 20. 20:37
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi :-)

Tudom, hogy nagyon jó az orális szex. Nekem is az volt, amíg nem görcsölt rá ennyire, de így elveszi a kedvem.

2011. máj. 20. 20:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Dobd fel a kapcsolatot, ez tuti. Viszont ez egy kicsit kevés infó, sok oka lehet ennek. Lehet hogy kor/stressz akármi miatt már nem érzi magát akkora csődörnek, vagy fáradtnak, kedvtelennek érzi magát hozzá. Hétvégén, pihenős napon próbálkozz. Fürödjetek együtt, igyatok bort egyetek csokit (mindkettő segít egy leheletnyit)

De lehet hogy kihűlőben a láng és azért nem akar mást csak elmenni.

Mondhatnál még valamit.

20/F

2011. máj. 20. 20:39
 4/13 A kérdező kommentje:
13 éves kapcsolat, gyerekek is vannak, de nem fáradt, egyszerűen beéri az orális szexszel. Sajnos én is arra gondoltam, amire az első válaszoló, hogy nem érdekli, hogy nekem jó-e.
2011. máj. 20. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Még kérdés:

-Amikor rendes szex van/volt, csak egy menetéig mentek? (nem jó)

-Csak este, csak ágyban szeretkeztek?

Ha legalább egy igened van akkor kell valami új. Mondom a fürdés lehet jó ötlet, de az se rossz ha csak úgy kezdeményezel, mihelyst kettesben vagytok egy félórára.

Még ha nagyon nem veszi észre, hogy ez így nem kóser, akkor kettőt tehetsz.

-Szólsz ezért

-Megteszed amit ő elvár, aztán folytatod. És akkor már azért illene észrevenni, hogy nem véletlenül szeretnéd folytatni.

Ha ezek közül egyiktől sem, akkor ott baj van, amire rá kell kérdezni szemérmetlenül.

20/F

2011. máj. 20. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Talán kérdezd e tőmle, hogy mi az oka:d
2011. máj. 20. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:

ne legyen igazam, én azt mondom, de az utánam kommentelőnek a válaszába lehet valami. ha nagyon nem megy akkor, ne szemrehányásként, csak mond meg neki, hogy te rohadtul nem élvezed (lehet,hogy nem jó 5let. nem tudom!) remélem tudtam segíteni! :)

(de mivel 19 vagyok, nekem nem volt sok dolgom nőkkel/lányokkal, ilyen problémám meg nem volt. ezt csak gondoltam hátha ad valmi ötletet!) :)

19/f

2011. máj. 20. 20:51
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Hát ez valóban nehéz! Én 10 éve vagyok férjnél, nincs gondunk, max. annyi, hogy nekem elég lenne a heti 3 alkalom, neki van, hogy nem! Még sose akarta, hogy csak orálisan legyen neki! Olyan már volt, hogy pl. menzes alatt én ajánlottam fel neki, hogy na gyere leszo..ak!

És, ha nem teszed meg neki, mondjuk csak kicsit kényezteted és tudatod vele, hogy most már jöhetne a szex, esetleg majd utána, (ha szoktátok) befejezed neki orálisan?!

2011. máj. 20. 20:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Lusta és önző, ennyi.

Hacsak nincs valami egészségügyi oka annak, hogy a normális közösülés nem megy, akkor az előbbi igaz.

Megoldás: elmondod ez így nem járja, és nincs orál, amíg normálisan is nem szexeltek.

2011. máj. 20. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
Rohatj jó, mélytorok a legjobb!
2011. máj. 20. 20:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!