Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor homoszexuális vagyok? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hát... A helyzet az, hogy tegnap este átmentem haveromhoz (legjobb barátom) és eléggé nagyon benyomtunk... Reggel arra keltem fel, hogy ruha nélkül fekszünk az ágyban egymás mellett.

Nagyon kellemetlen volt, amint felkeltem, felöltöztem, és már köszöntem is el...

Barátnőm nincs, de lányok iránt érdeklődöm és még soha nem gondolkodtam rajta hogy fiúval csináljam... Sőt, tulajdonképpen fogalmam sincs róla, mi történt...

Tehát, most akkor meleg vagyok, vagy mi? ... :$

2011. máj. 20. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
HA tényleg csináltátok,akkor igazi homár vagy.Ha nem,akkor az alkohol lehet a felelős,és nem vagy búza..
2011. máj. 20. 20:31
 2/8 anonim válasza:
Mégis mi történt? Mit éreztél reggel?
2011. máj. 20. 20:35
 3/8 szamo77d ***** válasza:

Rettenetes, hogy mit művel az alkohol! És mégis mennyien

isznak. Az én apám is iszik, tényleg úgy van ő is, hogy

nem emlékszik az előző napra. Otthon agresszív, irritábi-

lis. Nem irigyellek, kedves Kérdező! Beszélj a barátoddal,

talán ketten többre mentek. Minden esetre az több, mint

gyanús, hogy meztelenül voltatok. Keressetek sperma fol-

tokat, az is válasz lehet sok kérdésre!

2011. máj. 20. 21:06
 4/8 anonim válasza:
Attól még, hogy részegen szexeltél egy férfival, nem vagy meleg, egyszerűen túl sokat ittál. Azt nem mondom, hogy irigyellek, de Te érzed, hogy a fiúkhoz vagy a lányokhoz vonzódsz-e. 31/L
2011. máj. 20. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
hát ha nem fáj a segged akkor csak nem csináltatok semmit:D de ezen jót röhögtem, úristen:D
2011. máj. 20. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Részeg voltál, nem meleg. A meleg aktus még nem jelenti azt, hogy valaki homokos. (Ugyanígy az a lány nem leszbikus, aki egyszer megcsókolta a havernőjét.)

Melegnek lenni azt jelenti, hogy érzelmileg és fizikailag csak a saját nemed vonz, csak így érzel vonzalmat.

Az is lehet, hogy elkezdtetek birkózni vagy mittomén. Csináltam már olyat, amikor beálltam, hogy eljátszottam, hogy plüssbirkát dugok, mégsem vagyok zoofil. :/

2011. máj. 21. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Kideríthetjük:)
2011. máj. 22. 14:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Tegnap délután átmentem hozzá.

Ő is ugyanúgy ki volt egész hétvégén, először alig bírtunk megszólalni.

Aztán elkezdtünk beszélgetni. Azt mondta, ő sem emlékszik sok mindenre, csak olyasmi derengett, hogy leültünk az ágyra és elkezdtük vetkőztetni egymást...

Végül is megbeszéltük, hogy ez nem jelent sokat, ugyanúgy csak barátok maradunk, tehát nem lett belőle probléma, szerencsére.

Aztán fogtuk a maradék piát és ünnepélyesen kiöntöttük a wcbe.

Nem nagyon híreszteljük, és megpróbáljuk baráti hülyeségnek felfogni... (az egy dolog, hogy én itt név nélkül kiírom, tehát ez mindegy.)

Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta, és válaszolt.:)

2011. máj. 23. 19:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!