Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek ha meleg vok?
Mi a kérdés? Hogy mondd meg nekik, a világnak, szüleidnek?
Nekik: meleg vagyok
Világnak: nem kell tudnia, ezért nem szeretik a melegfelvonulást sem. Heteró sincs, még is sokan vannak. Biszex felvonulás sincs.
Szüleidnek: meleg vagyok
20/F
2011. máj. 20. 20:24
Szerintem fussunk össze és kikúrállak ebből az agybajból
22L
2011. máj. 20. 20:51
de nehogy már egy 22 éves lánynak kelljen "kikúrálni"! b aszod. fogdossad a csajokat elöl hátul alul felül, próbálj ki egy két menetet egy lánnyal, gyönyörködj egy szép formás női testbe, aztán ha így se megy akkor tényleg lődd f ejbe magad.....
2011. máj. 20. 20:55
Ha úgy alakul, hogy tényleg meleg leszel, fogadd el, és
próbálj megbékélni ezzel a ténnyel. És önmagaddal. Aztán
alakítsd ki az új életed. Ne nyomd el a vágyaidat, a fantáziákat, ettől csak rosszabb lesz! Nagyon diszkréten
keress párt magadnak és éljétek az életeteket. Fontos: ha
meleg vagy is, akkor sem vagy kisebb értékű ember, mint
aki hetero! De diszkréció! Nem kell elmondani senkinek!
2011. máj. 20. 21:16
5/10 A kérdező kommentje:
kösszi mindenkinek de látszik hogy valaki nem tudja átgondolni hogy milyen is valójában melegnek lenni de jobb is honnan is tudnák....az ampullát inkább magadnak add be!!
és ha meleg vagy akkor mi van aki igazán szeret az elfogad úgy ahogy vagy. de szerintem lehet hogy még változni fog a helyzet és a nőkhöz fogsz vonzódni,de ha nem akkor meg ne búsulj ugyanúgy rádtalálhat a szerelem :)
2011. máj. 20. 23:51
Most először is nyugodj meg. Itt a hétvége, pihend ki ma-
gad, egyél rendesen, aludj nagyokat. Aztán pedig nincs
más út, el kell fogadnod önmagad, úgy ahogy vagy, minden-
nel együtt. Csendben próbálj párt keresni magadnak. A tit-
kodat pedig ne áruld el senkinek. Szerintem még otthon
sem kell, hogy tudjanak róla!
2011. máj. 21. 05:38
Szia! Az a helyzet, hogy nem tiszta a kérdés. Az alatt hogy mit tegyél, mit értesz? Kinek mondd el? Elmondd e egyáltalán? Erre a kérdésre viszont csak te tudod a választ, mondd el annak akiben megbízol mert egy olyan ember aki megért és meg tudod vele beszélni a dolgokat nagyon sokat tud segíteni. Viszont nagyon vigyázz, kinek mondod el, mert tönkremehet az egész életed. Nekem szüleim tudják, viszont ők szerencsére úgy-ahogy elfogadták.
2011. máj. 21. 14:46
9/10 anonim válasza:
Figyi én tudom milyen érzés :D Én is megmondtam szüleimnek hogy azvagyok és h át előszőr nem tudták elfogadni de később aztán beleszméltek és nem nagyon zavarja őket :) Én 16 vagyok Budapesti :D
2011. máj. 21. 17:14
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) majd kiderül (vagy beborul)