Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha áthív filmezni a fiú az mit jelent?
Figyelt kérdés
A fiúknál mit jelent a filmezés ha pl:egy fiú áthív egy lányt filmezni és azt is mondja neki,hogy olyat nézzünk hogy hozzámbújj meg ilyenek akkor jelentheti azt,hogy csak azt akarja???2011. máj. 20. 17:43
11/17 anonim válasza:
18:20 asnak, nem biztos, én ha beszélgetni akarok a lánnyal akkor is filmetnézni hívnám el, sztem ezzel nem csak én vok így
13/17 anonim válasza:
A DVD egy nemzetközileg elismert rövidítés, jelentése: Dugsz Velem Délután?
14/17 anonim válasza:
DVD= De jó Végre Dugunk. ! ;-) :D
15/17 A kérdező kommentje:
utolsó hehe e ez nagyon vicces!:D
2011. máj. 21. 07:21
16/17 anonim válasza:
nem egyértelmüen azt jelenti szerintem hogy csak meg akar dugni mondjuk ez személytöl függ..lehet hogy csak hozzád bujni szeretne vannak még ilyen fiuk is mondjuk elég ritka ez
17/17 anonim válasza:
Vigyázz,velem ez most tegnap este történt..van(volt)egy haverom már 3éve és a tegnap este nem barátsággal végződött,lefeküdtünk egymással,oda a barátság,gondold meg.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!