Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK légyszi irjátok le meik jobb a kockahas vagya macis pasi?
Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 16:40
2/20 anonim válasza:
az a baj, hogy a "macis pasi" az kb ugyanolyan euphemizmus a zsirdisznora ferfiaknal mint a noknel a "teltkarcsu, enyhen molett"
4/20 anonim válasza:
Attól függ, kinek mi ill. melyik jön be.
Ez nem lehet így eldönteni.
5/20 anonim válasza:
Hát mivel a kockahas mint olyan csak abban az esetben létezik, ha mást se csinál az illető mint azzal foglalkozik h kocka hasa legyen, ezért az nem nyert! Persze jól néz ki meg minden, de egy hapsi ne az edzőtermébe legyen már szerelmes...
A mackós nem, nem vonz.
Szóval a karcsú, szálkás.
6/20 anonim válasza:
Ennyi helyesírási hiba egy mondatban milyen osztályzatot érdemel?!
Egyébként inkább izmos, szálkás, mint ernyedt, puha, mackós!
7/20 anonim válasza:
Én szeretem ha van egy kis hasa, nem kövér hanem az az igazi mackós kis poci :) Ami fontos hogy a karján legyen izom, hogy biztonságban érezzem a karjában magam.
8/20 anonim válasza:
A macis mindent visz! Az izmossal sincs semmi baj,de nem szeretem ha vékony a srác,inkább a mackósat. 16/L
9/20 anonim válasza:
A kockahas egy nagy kamu. Amit neten látsz testépítőktől vagy modellektől azt a fotózás napján tudják produkálni teljesen leszálkásítva. Nem lehet hosszú távon olyan alacsony testzsírszázalékot megtartani.
10/20 anonim válasza:
Ez nem kamu, mindenkinek kocka hasa van, csak nem mindenkinek látszik :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!