Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az araboknak tényleg gúla alakú farkuk van? Ez mit jelent?
Ajaj, rossz vagyok mértanból, milyen az a gúla ? :-)
Egyébként hidd el, semmiben se más a farkuk mint a fehér srácoknak (tapasztalat ..) Sőt fiataloknál izgatóbb az a kicsit sötétebb bőr, sötétebb de nem erősebb szőrzet stb, aztán érdekes egy dolog, mert ahogy idősödnek, ez a dolog megfordul, és kifejezetten taszítóak lesznek, én ezt már nem egynél megfigyeltem. Tizen, huszomévesek tök izgatóak tudnak lenni, de 40-es már egy horror nagy átlagban, persze ez valószínű összefügg azzal, hogy a nagy machista arab társadalmakban ugye egy férfikép olyan, hogy akkor jó, ha mocskos, pocakos, durva, büdös, mogorva, agresszív Ennyi, ha nem ilyen akkor nem férfi, és ahogy mondtam, ezt tapasztalatból mondom, kicsit éltem arab országban, kb. ezt vontam le.
21:40-es vagyok.
kelemen anna tényleg nő? én azt hittem hogy valami "megszelídített" állat...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!