Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet rávezetni a nőmet, h lepippantson?
Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 15:36
1/9 anonim válasza:
Nézz mélyen a szemébe, aztán a farkadra, aztán a szemébe, aztán a farkadra, végül kiabálj rá, hogy "szopj!".
2/9 anonim válasza:
Ha akarja úgyis megteszi ha nem akkor meg ne is próbálkozz
4/9 Mandragora válasza:
Hát szerintem ha akarja úgy is csinálja ha nem nem. Valaki nem bírja. :D Én nő vagyok de én mindig amikor olyanom van élvezkedem nem is értem hogy van aki ki tudja hagyni.:D:D
Persze te is csináld neki hátha ő is csinálja.De lehet hogy még nem csinálta, vagy lehet írtózik tőle meglehet ezt beszélni is. Semmiképpen ne erőszakkal mert az elriasztja a nőket.
Pedig ha tudná hogy ő is mennyire élvezni.. na de van akinek a pap van akinek a paplan:D
5/9 anonim válasza:
Pippantson?! B*szd meg beszélj már magyarul! Ez csak a hülye kis tini pi*csák nyelve...
6/9 anonim válasza:
nyald ki, mert annál jobb nincs és utána beszéld meg vele hogy szeretnéd ha ő is orálozna egy kicsit.:)
8/9 anonim válasza:
16:02 tévedsz! A "pippantás" szót én először Fábry Sándor szájából hallottam sok évvel ezelőtt.
9/9 anonim válasza:
Próbáljátok 69-es pózban, akkor ő is élvezi közben, és lehet hogy kedvet kap rá.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!