Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Lányok ti hogy viszonyultok ehhez, visszataszító vagy elnéztek mellette?

Figyelt kérdés
Az egész lábamon ,teljesen tele van szörbenövéssel és olyan ronda hogy nem merek rövidnadrágba menni sehova .(23)vagyok ..már mindent megprobáltam ,kenöcsöt ,szemöldökcsipesszel is de mindig befele nölnek .Voltam börgyogyásznál is de az sem segitett amit felirt .Nekem ez nagyon rossz érzés föleg ha egy lány látja .Szerintem visszataszító .Mit gondoltok ?esetleg tanács?
2011. máj. 20. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a problémám.... az emberek először azt hiszik, hogy valami irgalmatlanul összecsípte a lábszáram, közben a szőrtüszőim gyulladnak be..

Én ettől még járok rövidnadrágban, szerintem nem olyan borzasztó, vannak sokkal viszsataszítóbb dolgok...

19/L

2011. máj. 20. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ha ez a legnagyobb hibád,akkor valakinek te leszel a főnyeremény...
2011. máj. 20. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van valamilyen "hibája". Ne foglalkozzál annyira vele. Nem olyan nagy dolog, bár te annak érzed.
2011. máj. 20. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

"Mindenkinek van valamilyen "hibája""

Nekem nincs.

2011. máj. 20. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem meg hegyes az egyik fülem. Nem foglalkozom mert nem

tehetek róla,neked is ezt ajánlom.

2011. máj. 20. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne is mondd, nekem hormonbetegségem van, így sokkal erősebb és több a szőröm lány létemre. :S Ráadásul a combomon is göndör fekete szőr volt régen, de ha leepilálom, akkor meg olyan szőrbenövésem lesz, hogy piros pöttyös az egész lábam és olyan pikkelyesnek hatnak a kitüremkedett szőrök. :S

Szerintem gusztustalan látvány, de hát nem tehet róla az illető.

Én már 3 éve járok lézeres epilálásra, de semmit nem ért... borotva az egyetlen, ami nem okoz szőrbenövés, a krém meg egy vicc nálam, mert nem hat a szőrömre, olyan erős xDD...

Nincs sajnos jó megoldás. Van ilyen tripszines kezelés, ami elhalasztja a szőrtüszőket elvileg, talán azt meg lehet próbálni. (:

2011. máj. 20. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
14:38 fogamzásgátlót próbáltad már?
2011. máj. 20. 14:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!