Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy viszonyultok ehhez, visszataszító vagy elnéztek mellette?
Hasonló a problémám.... az emberek először azt hiszik, hogy valami irgalmatlanul összecsípte a lábszáram, közben a szőrtüszőim gyulladnak be..
Én ettől még járok rövidnadrágban, szerintem nem olyan borzasztó, vannak sokkal viszsataszítóbb dolgok...
19/L
"Mindenkinek van valamilyen "hibája""
Nekem nincs.
Nekem meg hegyes az egyik fülem. Nem foglalkozom mert nem
tehetek róla,neked is ezt ajánlom.
Ne is mondd, nekem hormonbetegségem van, így sokkal erősebb és több a szőröm lány létemre. :S Ráadásul a combomon is göndör fekete szőr volt régen, de ha leepilálom, akkor meg olyan szőrbenövésem lesz, hogy piros pöttyös az egész lábam és olyan pikkelyesnek hatnak a kitüremkedett szőrök. :S
Szerintem gusztustalan látvány, de hát nem tehet róla az illető.
Én már 3 éve járok lézeres epilálásra, de semmit nem ért... borotva az egyetlen, ami nem okoz szőrbenövés, a krém meg egy vicc nálam, mert nem hat a szőrömre, olyan erős xDD...
Nincs sajnos jó megoldás. Van ilyen tripszines kezelés, ami elhalasztja a szőrtüszőket elvileg, talán azt meg lehet próbálni. (:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!