Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol vannak azok a nők, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a nők, akik tényleg csak szerelemből szeretkeznek?

Figyelt kérdés
Akik fontosnak tartják a szerelmet, az intimitást, a hűséget, az őszinteséget, a kitartást? Vagy már ennyire kihalt ez a típus?
2011. máj. 20. 12:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"Biztos vannak, de nagyon el vannak bújva, mert 50 nőnől 50 k.urva. 100-ból már talán találhatsz egy normálist."

Attól még nem k.rva, hogy bele megy alkalmiba.Ha pénzért csinálná akkor megérteném, hogy ezt mondod.Amúgy meg nem tudom mi van, de én kevés ilyen nőt ismerek, aki csak úgy lefekszik egy éjszakára...

2011. máj. 20. 13:29
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

25 éves vagyok és tényleg úgy érzem, hogy öreg vagyok. Volt alkalmam egy programon együtt tölteni pár órát a 16-17 évesekkel, hallottam miket beszélnek, milyen a hozzáállásuk a dolgokhoz és öregnek éreztem magam. Nekem ez nem probléma.

Míg kijártunk a sörözőbe, láttam a 18-22 éveseket lányokat, fiúkat lerészegedni és így elindulni a diszkóba. Láttam, hogyan vannak felöltözve, hallottam hogyan beszélnek és mintha az a 3-5 év korkülönbség hirtelen 30-50 évvé nőtte volna ki magát percek alatt.

Hatalmas a szakadék. Nagyon szégyen, ahogyan ezek a lányok viselkednek, öltözködnek manapság.

2011. máj. 20. 13:36
 13/28 anonim ***** válasza:

13:36-os szívemből szóltál, én is sokszor érzek így. :)

23F

2011. máj. 20. 13:52
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, de akkor már ha itt tartunk: hol vannak azok a pasik, akiknek nem csak az számít hogy minnél több csajt fektessenek le?
2011. máj. 20. 13:54
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen vagyok, de nem sokra megyek vele... másfél éve egyedül vagyok, mert nem fog meg egy pasi se annyira, hogy belemenjek egy kapcsolatba.

De a testiség nem hajt, sőt, egyre inkább rosszul érint, ha a valaki hozzámér.

És akad még bőven olyan barátnőm, akik képtelenek szerelem nélkül szexelni. Úgyhogy a pasik magukat okolják inkább, hogy 100 lányból 50et vesznek észre, amiből igen csak rossz a felszínes, kirívó, magamutogató nőszemély és ebből általánosítanak, holott csupán vakok ;)

2011. máj. 20. 14:04
 16/28 anonim ***** válasza:

En is itt vagyok :D

24 eves no,7 honapos baba anyukaja.Ket ferfival szeretkeztem eddig,mindkettobe szerelmes voltam/illetve vagyok,mert az egyik kozuluk a ferjem.

2011. máj. 20. 14:04
 17/28 anonim ***** válasza:

Gratula utolsó, kellemes vagy, bárcsak ilyen lenne a világ.

30F

2011. máj. 20. 14:23
 18/28 anonim ***** válasza:
Koszonom!!!:D
2011. máj. 20. 14:26
 19/28 anonim ***** válasza:

én máshogy nem tudom. de még így is alig.

18L

2011. máj. 20. 14:39
 20/28 anonim ***** válasza:

Mivel ha egy pasi összejön egy csajjal már a pasi egyből szexelne(szóval könnyűvérű)akkor minek várni hónapokig.Meg valakinek ez hozzátartozik az életéhez.

És hol vannak azok a férfiak akik szerelemből szeretkeznek?:)

2011. máj. 20. 15:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!