Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen szűkülök össze. Mit tehetnék?
A párommal nagyon jó a szex. Odafigyel rám, szeret újítani, szenvedélyes. Olyan, amilyen pasira mindig is vágytam.
Mégis, volt nemrég egy "balesetünk". Az előjáték alatt nagyon rá voltam hangolódva a páromra. De ő hirtelen úgy döntött hogy belenyúl a fenekembe is kicsit. Kapásból megijedtem, összeszűkültem, kiszáradtam stb. Abba is hagyta a dolgot és úgy gondoltuk hogy vaginálisan folytatjuk. Igen ám, csakhogy nem voltam már olyan nedves. Ennek ellenére tovább csináltuk, hiszen van hogy idő közben nedvesedek be és tágulok ki.
TUDNI KELL, HOGY:
Van egy rossz élményem a szexualitás terén (ex pasim kis híján megerőszakolt egy WCben) és ez miatt azt vettem észre, hogy van egy féle félelem reakcióm, ami akkor jön elő, ha belém akarnak hatolni. Ebben a pillanatban (vagyis az elején, függetlenül attól mennyire vagyok nedves) kezdetben nagyon szűk szoktam lenni, de pár pillanat után, hamar kitágulok.
Lényeg a lényeg:
Most nem így történt a dolog. Szűk maradtam, száraz maradtam, és a fitymafék (vagy hogyan is nevezik) megsérült. Kis seb féle dolog, várni kellett kb 1 hétig mire visszagyógyult.
Többször volt már ilyen hogy akármennyire is élvezem a szexet, valamikor megijedek, és hirtelen beszűkülök, kiszáradok.
És most megint megtörtént a baj. A párom megint "megsérült". Jó volt a szex nagyon is, csak elkezdett "játszogatni". Nem durván, semmi gond nem volt. Kihúzta, majd hirtelen betolta. Sokszor csinált már ilyet, sosem szűkültem be.
Most mégis, előjött az a rossz élmény (helyzettől függetlenül azt veszem észre hogy korlátoz az a régi rossz), beszűkültem, és meglett a baj. A párom megint lesérült.
Mit tehetnék, hogy ne történjenek ilyen hirtelen "balesetek" nem értem miért tör elő folyton ez a hirtelen beszűkülés, pedig régen volt már a dolog, és a párommal is régóta együtt vagyunk.
A párom tud a WC-s esetről, de nem tudom hogy magyarázzam meg neki, hogy ez miatt vannak a beszűkülések. Legalábbis én így gondolom, hogy ez miatt. És ha így van, akkor mit tehetnénk ellene?
Segítsetek!
Ja azt elfelejtettem írni, hogy a hülyéket és idiótákat, jelenteni fogom a moderátornak....
Amúgy a korhatár a szexualitás témakörben +18. Tehát felnőttektől várok választ!
Köszönöm szépen az együttérző válaszokat!
Azért nem érzem azt hogy kéne szakember, mert nem is tudtam hogy ez ekkora hatással lenen rám. Szerintem a mai napig fel sem fogom igazán hogy mi történt. Talán nem is tudatosult még bennem, pedig már 2 éve volt... De csak erre tudok gondolni, hogy ez miatt lehet az egész...
Tehát igazából nem érzek semmi extrát, csak valami hirtelen megijeszt belülről, és összeszűkülök.... nagyon nem értem :S
A szakember az túl durva lenne egy ilyen helyzethez, nem?
Beszéld ki a problémád szerintem az is segít, nem muszáj a pszichologus.
Egyébként a pároddal is beszéld meg hogy ne történjen még egy ilyen eset hogy hirtelen/váratlanul csinál olyat ami neked kellemetlen lehet!
Igen, meg kéne vele beszélnem, csak nem tudom hogyan kezdjek neki a dolognak...
Nem volt kellemetlen. Igazából azzal van a gond, hogy félek attól, hogy kellemetlen LESZ. Pedig soha nem csinál és nem csinált még olyat ami fájna.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!