Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorodban próbáltad-e meglesni az ellenkező nemű szülődet?
nem,
mert nálunk nem volt ilyen titkolózás, bújkálás
bármikor láthattam meztelen anyámat, nem kellett leskelödni
Ez valami "pedofil" provokáció? Együtt éltem a szüleimmel, meztelenül is, és ruhában is. Micsoda hülye kérdés. Engem szerettek a szüleim, és nem tartottak, mint valami állati lényt.
Ide jut a világ az idióta, ultraliberális gonosztevők aljas ármánykodása miatt. Szétzúzzák a családot, és a szülői szeretetet az aljas elméleteikkel.
Miért lettem volna különösen kíváncsi a természetes dolgokra, ami általában körül vesz? A szüleim példája, számomra az erkölcsi alap. Csak jót és követendőt láttam, és tanultam tőlük.
Az idióta 21. századi bíróságok pedig vegyék tudomásul, hogy csináltunk meztelen képeket a gyerekeinkről, és büszkék vagyunk a szeretteinkre. Ezek a fényképek, ma is a féltve őrzött képes albumainkban vannak.
Nem az emberiség beteg, csak néhány gonosztevő. Még akkor is, ha a törvény oldalán áll.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!