Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi okozhatja ezt? Ez nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozhatja ezt? Ez nagyon nagy probléma, vagy probléma egyáltalán?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy nagyon hosszú ideig tart amíg eljutok az orgazmusig. Korábban, amikor még nem voltam csajjal, addig is elég sok idő kellett ahhoz, hogy elélvezzek (átlag 40-45 perc), de most, hogy már nem magamnak csinálom, így ez az idő még hosszabb lett (1-1,5 óra minimum), hiába vagyok nagyon ráhangolódva a dologra, akkor is.(Légyszi normális válaszokat!) 18F
2011. máj. 20. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nőknél inkább hatalmas előny szokott lenni. :D
2011. máj. 20. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hú a mindenit te vagy az álompasi, kár hogy jóval idősebb vagyok.
2011. máj. 20. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Kb tudom miröl beszélsz,és szar ügy az elöttem lévö hozzá szolonak nem igazán elönyös ha nem sikerül,de ha valaki tudja kontrolálni a magömlését az már elönyös. egyébként vissza térve a problémádra.Ennek három okozoja is lehetséges ezt tapasztalatbol irom ügyhogy ezen mások ne vitatkozanak velem,persze attol még más oka is lehet. De elsösörban nem vagy stresszes vagy valami teljesitmény kényszert nem érzel stb.

-Lehetséges szervi oka is pl prosztata gyuladás.

-Vagy nem szedsz valamilyen gyogyszert azokis föleg pszihátriai készitmények,de más tipusuak is lehetnek.

2011. máj. 20. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet neki lelki és fizikális oka is.

sőt, az is lehet, h te egyszerűen így működsz.

ha nagyon zavar, vagy a párodnak okoz kellemetlenséget, akkor javaslom egy szexuálpszichológust keress meg ezzel a dologgal.

2011. máj. 20. 10:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A válaszok alapján szerintem csak így működök, mivel szerencsére nincsenek komolyabb lelki problémáim, nem vagyok stresszes, nem szedek rendszeresen gyógyszereket és prosztata gyulladásom sincs (Hála az égnek!). Amúgy nem szokott probléma lenni belőle, sőt a párom kifejezetten élvezi... :D Mégegyszer köszi!
2011. máj. 20. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet hamarabb elmennél egy olyan lánnyal,akiért majd megőrülsz!
2011. máj. 20. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Ő olyan lány, legalábbis nagyon közel áll hozzá. :D Egyszerűen imádom. :D
2011. máj. 20. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!