Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti nektek menyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti nektek menyire számít a méret? Szakítanátok valakivel csak azért mert nem azt nyújtja sexuálisan amit elvártatok az elején? Szerintetek mi számít normálisnak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 10:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Legalább 15 cm hosszú, legalább 5 cm vastag, és nem durran el legalább 10 percig.
2011. máj. 20. 10:11
 2/12 szamóca. ***** válasza:
100%
az számít hogy jó-e vele a szex.
2011. máj. 20. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A méret nem számít. Működjön jól A hosszútávú jó kapcsolathoz hozzátartozik a szex is. De ezt meg lehet tanulni. Nem ez a legfontosabb.
2011. máj. 20. 10:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsi, és tudja használni, az nem gond. Ha kicsi, és nem tudja használni, nem nagy gond, tanulható. Ha nagy, és tudja használni, nem gond. Ha nagy, és nem tudja használni, az gond, mert az már fájdalmat okozhat. Valószínűleg csak a szex miatt nem szakítanék senkivel. Párommal is az első együttléttől számítva 2-3 hónap kellett, hogy összecsiszolódjunk. Ha viszont akár 1 év után sincs ez meg, akkor ott más lehet a gond.
2011. máj. 20. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:

a méret igenis számít.

a minimanók a legtöbb lánynak nem tudnak elegendő örömet szerezni.

Viszont minden zsák megtalálja előbb utóbb a foltját! ;-)

2011. máj. 20. 10:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A méretnek nem sok köze van ahhoz, amit írsz: "nem nyújtja szexuálisan azt, amit elvárunk". Nagyon szélsőséges esetben van köze, pl. ha túl nagy, vagy tényleg extrém kicsi a méret. Nekem pl. az eddigi legjobb "szexuális teljesítményt" pont az a férfi nyújtotta, akinek a pasijaim közül a legkisebb volt a mérete. Mert a nagyon tudta, hogy mit hogyan kell tennie, hogy egy nőnek jó legyen, és nem röstellt róla beszélni, illetve megkérdezni sem. Úgyhogy a kérdésedre a válasz: igen, szakítanánk azért, mert nem jó a szex, de ez nem elsősorban a mérettel van összefüggésben. De még azt is hozzátenném, hogy a nőtől is elvárható, hogy jelezze neki mi a jó és esetleg min kellene változtatni. A nőtől nem korrekt, ha anélkül, hogy ő megpróbál valamit tenni annak érdekében, hogy pozitív változás legyen - szakít. Ha mégsem hozza szóba és úgy látod, hogy gondok vannak, akkor - nehéz elkezdeni - de beszélni kell róla, mert ezek maguktól nem nagyon szoktak megoldódni.
2011. máj. 20. 10:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Az elozo valaszoloval egyet kell, hogy ertsek!

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a szexhez minimum ket ember szukseges (leszamitva persze a maszturbaciot, mint egyedul vegezheto szexualis tevekenyseget:D), nem csupan a ferfi, es foleg nem csupan a penisz! Ketton all a vasar...

Ettol fuggetlenul a peniszmerete miatt regota nagyon aggodo fiukent azt kell, hogy mondjam, bennem is baromira megvan a felelem, hogy ha nem ugy teljesitek, vagy ha nem nyugozom le rogton a partnerem, akkor azonnali csalodast fogok okozni (mar ha egyaltalan a peniszmeretem ellenere kapok eselyt a bizonyitasra)!

Azt hiszem, ezt hivjak teljesitmenykenyszernek...

2011. máj. 20. 14:20
 8/12 anonim ***** válasza:

a lényeg h kemény legyen. nekem a legfontosabb, h elérje a g pontom, azt meg ujjal is el lehet, szal csak ennyire számítanak a centik.

amúgy szakítottam már ezért. de nem a mérettel volt gond.

20L

2011. máj. 20. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

2011. aug. 11. 09:17
 10/12 anonim ***** válasza:

előző előtti válaszoló (20/L):

És megtudnád nekem mondani, hogy hol van a G-pont? és ujjal magamnak is elérhetem? és ha el lehet érni, akkor honnan tudom, hogy azaz? van valamilyen másabb tapintása?

és BOCSI a kérdezőtől az offolást! de kérdéssedre válaszolva, szerintem nincs lényege a méretnek, cscak tudnia kell vele bánni... :)

2011. aug. 11. 09:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!