Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nektek menyire számít a méret? Szakítanátok valakivel csak azért mert nem azt nyújtja sexuálisan amit elvártatok az elején? Szerintetek mi számít normálisnak?
a méret igenis számít.
a minimanók a legtöbb lánynak nem tudnak elegendő örömet szerezni.
Viszont minden zsák megtalálja előbb utóbb a foltját! ;-)
Az elozo valaszoloval egyet kell, hogy ertsek!
Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a szexhez minimum ket ember szukseges (leszamitva persze a maszturbaciot, mint egyedul vegezheto szexualis tevekenyseget:D), nem csupan a ferfi, es foleg nem csupan a penisz! Ketton all a vasar...
Ettol fuggetlenul a peniszmerete miatt regota nagyon aggodo fiukent azt kell, hogy mondjam, bennem is baromira megvan a felelem, hogy ha nem ugy teljesitek, vagy ha nem nyugozom le rogton a partnerem, akkor azonnali csalodast fogok okozni (mar ha egyaltalan a peniszmeretem ellenere kapok eselyt a bizonyitasra)!
Azt hiszem, ezt hivjak teljesitmenykenyszernek...
a lényeg h kemény legyen. nekem a legfontosabb, h elérje a g pontom, azt meg ujjal is el lehet, szal csak ennyire számítanak a centik.
amúgy szakítottam már ezért. de nem a mérettel volt gond.
20L
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
előző előtti válaszoló (20/L):
És megtudnád nekem mondani, hogy hol van a G-pont? és ujjal magamnak is elérhetem? és ha el lehet érni, akkor honnan tudom, hogy azaz? van valamilyen másabb tapintása?
és BOCSI a kérdezőtől az offolást! de kérdéssedre válaszolva, szerintem nincs lényege a méretnek, cscak tudnia kell vele bánni... :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!