Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rám is mondható? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Szex közben, amikor én vagyok alul, akkor ha simogatom a hátát, az arcát, a nyakát, mellkasát, puszilgatom a nyakát, amikor tudom, akkor rám is mondható, hogy olyan vagyok mint egy 'fadarab'? Csak mert nem karmolászok, nem vagyok hangos, csendben élvezem... Mit kéne csináljak még? Kéne változtatnom valamit? (Lány vagyok)2011. máj. 20. 08:42
1/6 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy nem vagy az. :)
Gondolom, hogy egy előző kérdésnél olvastad ezt a szót S megragadt benned. Nem kell mindent a szívedre venni amit itt írnak.
2/6 anonim válasza:
Ezt mi nem tudjuk megmondani. Ha a párod úgy érzi, hogy nem vagy elég aktív, akkor számára "fadarab" vagy. Ha nem akkor nem. Mindenki másként éli meg az "aktivitás" érzését. vele beszéld meg.
3/6 A kérdező kommentje:
Neem. Hanem mert már mondták rám. De az volt az első...
2011. máj. 20. 09:38
4/6 A kérdező kommentje:
De azóta már volt több alkalom, ő egy másik fiú... Majd megbeszélem vele:)
2011. máj. 20. 09:41
5/6 anonim válasza:
szia!
Hát ez egyszerű. Elkezditek úgy, ahogy szoktátok, aztán hirtelen cseréljetek helyet. Ne mondd neki előre, meg fog lepődni!
Amúgy a nekünk nőknek jobb, ha mi vagyunk felül ;)
6/6 A kérdező kommentje:
Eddig 1x voltunk együtt, de tök jó volt, amikor Ő volt felül. :$
2011. máj. 20. 10:24
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!