Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettol meg jo lesz a szex?
Szoval tegnap kaptam egy vibratort a baratomtol. Ki is probaltam:P
De a lenyeg: ugye a vibri azert vastagabb mint a baratom penisze. Ha sokat hasznalom akkor vele mar nem lesz olyan jo mert vekonyabb neki?
Tudom a gyerek is kifer meg sem vagyunk elefantok de akkor is.
Koszi az ertelmes valaszokat.
Jogos kérdés.
Szerintem hibázott a barátod.
Én egyszer vettem ajándékba vibrit,de kínosan ügyeltem,hogy véletlenül se legyen vastagabb,mint a farkam.
Ezek szerint ennyire számít a vastagság? -mert a válaszokból, és a kérdés feltevéséből is az jön le, hogy bizony egy bizonyos méret csak addig élvezhető, amíg az illető nem volt még vastagabbal... Kérdező! -egyébként mennyire vastag az a vibrátor? -és, mit csinálnál abban a helyzetben, ha egy vastagabb péniszű fiú után lenne egy vékonyabb pénisszel rendelkező barátod?
24/f
Szerintem ne használd:S Lehet nem lenne gond belőle, de én nem kockáztatnám meg.
És rendes tőled, hogy így gondolsz a párodra:)
O sokkal jobban akarja mint en:)
Az exemnek vastagabb volt peldaul, de vele amugy sem volt jo a szex;)
Hat akkor inkabb kivulre hasznalom, belul nem sokat:)
Fogalmam sincs milyen vastag de delfin alaku:D
Koszi mindenkinek a valaszokat!:)
Amugy volt egy olyan mint vastagsagu mint az ove, de az ilyen vacak volt meg muanyag, ez meg szilikon:)
Majd megmondom neki ha nem kapom mwg a heti adagomat, akkor hasznalom az uj pasimat es o jar rosszul:D
Jaaaah, hogy te azért aggódsz, hogy neki nem lesz olyan jó a szex, ha kitágulsz?
Azt hittem arra gondolsz, hogy neked nem lesz már olyan. Viszont akkor mi baj lenne. Az előző pasidnak is vastagabb farka volt, valamiért még sem élvezted úgy vele, ahogy a jelenlegivel, ha jól veszem ki a szavaidból. Ez esetben a pároddal ugyanolyan jó lehet a vibrizés mellett is, és a vibrit is élvezheted, csak valami jó dologra kell gondolnod amikor használod, nem az exedre aki nem tudta használni a vastag szerszámát. :D
Ismét 24/f voltam.
Nincs az az isten hogy ra gondoljak:D
Inkabb a jelenlegire;)
Hat igazabol mar nem tudom kinek higyjek, mindenki mast mond.
Igazabol nekem nincs is ra nagy szuksegem, de o ragaszkodik hozza, mert milyen szexi ha magamnak hasznalom elojatek soran:D
Sosem fogom megerteni a ferfiakat:D:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!