Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok volt már olyan miközben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már olyan miközben a barátotok nyalt kicsúszott egy puki?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 00:46
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
nem..lol :D mekkora gagyi kérdés..xd
2011. máj. 20. 01:07
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem lol, bárkivel előfordulhat. Nekem volt már olyan, hogy a párom a fenekemet izgatta mielőtt elkezdtünk volna szeretkezni, Ő ugyanis imádja a fenekemet. Sajnos került bele egy kis felesleges levegő és utána annyira rajtam volt, hogy kell, hogy nem is tudtam élvezni annyira az együttlétet, azt hiszem félbe is hagytuk. Régen volt már :) De a punci-puki az sajnos gyakori, bár arról már végképp nem én tehetek! :) A páromat nem zavarja, nekem viszont elég cikis! :)
2011. máj. 20. 01:22
 3/4 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Természetes folyamat, nem értem, mi a ciki rajta. Büdös? Hát aztán, el kell hesegetni, nevetni egy jót és folytatni. A puncipuki meg a pasi miatt van, mert telepumpálta a puncikát levegővel... ennyi.
2011. máj. 20. 07:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen volt már.
2011. máj. 20. 08:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!