Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akinek dildója van (nem vibrátora), az milyen méretűt használ?
Hány újjas puncid van?
Bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok, de nem vagyok lány és én olyat nem használok...
:D
Ne haragudj, de ezt nem értem!
Én azt kérdeztem hány újjas puncid van, vagyis hány újad fér bele?
Csak mert ha jól tudom a dildó az a nagy vastag műkukac!
Szóval, nagy puncid van?
:D
elég szomorú ha manapság el sem hiszik azt, ha valakinek 25 centis a farka
ezekután nem csodálom, ha mindenki a négereket akarja, ha olyan ritka a 25 centis f*sz, hogy el sem hiszik, hogy létezik
de azért ha látsz majd 15 centinél hosszabbat, azért ne ijedj meg,
mert nem lehet véletlen, hogy a legnagyobb méretű óvszerek Magyarországon ( MYsize64) egy nap alatt elfogynak, ha jön valamelyik boltba véletlenül, csak ebbe gondolj bele
Előző küld egy képet centivel a képen a büszkeségedről és ezt az oldalt a hátéreben monitoron. És majd viszont válasz esetén készülj fel ha egy lány küld + msn cimet és facebook oldal címet legyen neked is sorban.
Engem nem de sok hülye barátnőmet bíztos megkapod. Rajtuk döbentem le ezért a kérdés. ÉS sajnáltam hogy ezt elba -síp- ták már. Az egyik dögös jó csajt sajnáltam mert azt mondta hogy azaz igazság azért van neki 20 centis mert csak az okoz teltséget és amúgy nincs is értelem a szexnek. Az ellen véleményemmel egyedül maradtam a másik lányok elött és csak egy vonta vissza négyszem közt.
És az átlag alatti és feleti megy csak el szex shopban nőknek az átlagos csak pasik veszik baránőjűknek hasonló méretet. Peresze ezzel mellé nyulnak , de akkor is kedves hasszontlan ajándék. Mert ezeket nem gyártyák tartosra mert 0 panasz. Max kéthónaposal új csomagolásban csere igény ráfizetésel. Kisebbre vagy nagyobbra. Bár ez is ritka.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!