Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tampontool elveszithetem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tampontool elveszithetem a szüzességem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha rosszul helyezed fel, szerintem igen! Mikor én még szűz voltam, fel sem tudtam helyezni, így inkább nem erőltettem!
2011. máj. 19. 21:50
 2/9 napietus ***** válasza:
nem :) én is tampont használok elejétől, mivel sportoló voltam már akkor is. persze a legkisebbet. mégis véreztem az elsőnél, és fájt is, szóval tuti megvolt a szűzhártyám :)
2011. máj. 19. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, mivel tágul annyit a szűzhártya, hogy fel tudd helyezni a tampont a hüvelybe. Ha először akarod feltenni viszont a legkisebb méretű tamponnal próbálkozz! :)
2011. máj. 19. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
nem rég volt ilyen kérdés.. aszűzeségedet nem de a szűzhártyád átszakadt hat nem csak ettől pl.. sport spárga... na mind1 addig szűz vagy amíg a pasi beléd nem rakja!
2011. máj. 19. 22:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Értsétek már meg, hogy szexuális aktus (szóval jóesetben férfi pénisz behelyezése) pénisz nélkül nem lehet szüzességet elveszíteni... A szűzhártya szakadsa irreleváns. Van akinek nem reped be szex során se, mert úgy tágul, másoknak meg szakadás lesz rajta gimnasztikától, stb.

Szóval érted, szüzességet nem tudsz vele elveszíteni, de ha nem figyelsz oda, beszakadhat a szűzhártyád széle.

2011. máj. 19. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor veszted el a szüzességed, ha egy fiú a hímvesszőjét beléd teszi!
2011. máj. 19. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:

A szüzesség egy elvontabb fogalom: attól veszted el, ha berakja egy férfi a farkát.

Az átszakadás nem elvont, az bármilyen más behatástól is megtörténhet.

2011. máj. 20. 09:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Értem.. :)

Akkor szerintetek nem szakadt el a szűzhártyám??

2011. máj. 21. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt mi honnan tudjuk? Ezt neked kell tudnod.

De ha be is szakadt tampontól, attól szűz vagy még.

2011. máj. 21. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!