Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon a nők fantáziája tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a nők fantáziája tényleg mocskosabb-e a férfiakénál?

Figyelt kérdés
Ti lányok szoktatok pletykálni, stirölni, Beszélgetni a szexről? És ha igen miket? Mijen sztorikat ahallotatok a koleganöktől? Az én kolleganőm simán elmesélte benn, hogy egyszer borotválkozás közben szopta le a férjét. Nektek nincs ilyen történetetek?
2011. máj. 19. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, folyamatosan stíröljük a srácokat, és az esetek felében a szex a téma. Az oráltól kezdve az önkielégítésig mindent megbeszélünk, teljesen őszintén. Nálunk csak olyan sztorik voltak, hogy valakik szexeltek a vonaton, a pláza padján, matekversenyen.
2011. máj. 19. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Énis lány vagyok és szerintem igen:D Nem azt mondom hogy ilyen nagyon durva dolgokba benne lennék de van 1-2 dolog amit pl a barátom nem nagyon tud elképzelni az ágyban én meg simán:D
2011. máj. 19. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
utolsó: kakiszex?:D
2011. máj. 19. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
matekversenyen?????:)))
2011. máj. 19. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a mocskos. Mert az, hogy mi is elég gyakran gondolunk a szexre nem jelenti, hogy az mocskos. Csak magamból tudok kiindulni, nekem semmiféle fétisem nincs és az undorító dolgok sem vonzanak, de a normális szexre szerintem épp annyit gondolok, mint a férfiak.
2011. máj. 19. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Na, várjunk, ez nem a mocskos fantázia, amit írsz. Legalábbis szerintem. Sem az, hogy borotválkozás közben megkívánta és leszopta a férjét, sem az, hogy ezt utána esetleg elmesélte a barátnőinek. Mocskos fantázia mondjuk az, ha szeretné, hogy kikötözzék, vagy lefogják és játékból megerőszakolják. Vagy mondjuk mocskos fantázia lenne úgy, ha nyilvános helyen jön rá, hogy le szeretné szopni, és ezt a moziban, próbafülkében, bokorban stb. teszi meg. De hogy otthon, az inkább természetes. ;)
2011. máj. 20. 00:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Az enyém mocskosabb mint a férfiaké!Rendesen oda kell figyelnem mert egyszerüen a munkahelyemen is azon jár az agyam és nem tudok odafigyelni a feladatomra.Múltkor kórházban voltam.Nagyon bunkó arrogáns volt a doki.De annyira férfias volt...olyan széles a válla én meg olyan "kicsi" vékony,annyira nőnek éreztem magam a közelében.Esküszöm beteg az agyam.....
2011. máj. 22. 12:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a kikötözés lefogás erőszak beteg akkor tényleg az vagyok.
2011. máj. 22. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nem beteg, csak egy kicsit mocskos, perverz. Ha ti élvezitek, hagyjad nyugodtan, egészségedre! :)
2011. máj. 23. 00:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!