Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » április 12-én voltam együtt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

április 12-én voltam együtt a barátommal megszakítással. Azóta megjött már a menzeszem és most a napokban megint meg kell jönnie . Semmi panaszom nincs. De még is benne van egy kicsi félelem . Lehet h terhes vok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 20:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nem
2011. máj. 19. 20:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de ha ennyire bizonytalan vagy akkor vegyél tesztet.
2011. máj. 19. 20:46
 3/18 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy mindenki a megszíktásos módszert használja aztán itt nyavajog? Fáj óvszert venni meg felhúzni?
2011. máj. 19. 20:50
 4/18 anonim ***** válasza:

Ha pontosan jött meg, és normális volt a vérzés (nem volt rövidebb, kevesebb vérzés), akkor valószínűleg nem vagy terhes. De egy teszt eldönti.

De talán ha normálisan védekeznétek, nem egy ilyen szar, bizonytalan módszerrel, akkor nem kellene több hónapig azon szenvedned, hogy vajon teherbe estél-e...

2011. máj. 19. 20:50
 5/18 A kérdező kommentje:
most már gyógyszert szedek .
2011. máj. 19. 20:53
 6/18 anonim ***** válasza:
És nem jutott eszedbe, hogy mielőtt elkezded szedni, azelőtt kizárd a terhességet?...
2011. máj. 19. 20:56
 7/18 anonim ***** válasza:
En ezt nem értem aprilis 12-én voltàl a baràtoddal, de azóta megjött a menzeszed, dehàt akkor most mikorra vàrod. Hiszen most màjus van.
2011. máj. 19. 20:57
 8/18 A kérdező kommentje:
megjött a menzeszem és semmi tünetem sincs a gyógyszert pedig úgy is csak akkor tudom elkezdni szedni ha most megjön .Bocsi rosszul fogalmaztam felírattam .
2011. máj. 19. 20:58
 9/18 A kérdező kommentje:
igen után megjött áprilisban amikor kellett neki . Most pedig a májusit várom.
2011. máj. 19. 21:01
 10/18 anonim ***** válasza:
A ciklusod àltalàban milyen idõközönként van, mert pl. ha 28 vagy 30 napos akkor sajnos elõfordulhat, hogy terhes vagy, vagy nem sajnos azt te tudod.
2011. máj. 19. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!