Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen gyógynövényalapú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyógynövényalapú potencianövelő szerek vannak viszonylag nem túl drágán? Milyen tapasztalataitok vannak ezekről a szerekről? Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
A páromnak legtöbbször nem sok hiányzik a teljes merevedéshez, és már orvosnál is volt, de mindent rendben találtak nála, és az orvos azt javasolta, hogy valamilyen gyógynövényes készítménnyel próbálkozzon, de ennél konkrétabbat nem mondott.
2011. máj. 19. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
A Potemix. De tapasztalatom nincs. Próbát megér.
2011. máj. 19. 17:45
 2/2 Max9009 ***** válasza:
100%
Dragon,Camagra ezek a legjobbak 5db kb 5000ft.A dragon a legjobb lehetőség mert egyéntől függően nem csak egy aktusig tart hanem 2-3 napig foiylamatosan fejti ki nem túl gyenge hatását;)Mellékhatást én nem észleltem, de ne szedj minden aktus elött egy héten max 1-2 de az is sok szerintem mert 1 darab az eredetileg 110kg és 190cm re lett tervezve,ebből indulj ki és figyelj oda;) Ja és ha arra vagy kiváncsi akkro igen sokkal keményebb lesz sokkal tovább birod és meglepődsz h mekkora lett hirtelen;)
2011. máj. 19. 17:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!