Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Attól tartok bajban vagyok de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól tartok bajban vagyok de tényleg. Múltszombaton adtunk az estének és a dédnagymamám antik gyűrűje eltűnt a barátnőmben mitévő legyek? Lent.

Figyelt kérdés
én egy fiatalkorú lány vagyok nem voltunk magunknál úgy igazán és egymàst ujjaztuk azthiszem de nem emlékszem kb semmire a gyűrű nagyon sokat ért és fogalmam sincs hogy magyarázkodjak hogy a családi "ereklyém" odaveszett ..mit mondhatok szüleimnek?már kérdezte hol van.....sose vettem le...
2011. máj. 19. 17:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
keresd meg a barátnődben. ott kell lennie
2011. máj. 19. 17:40
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
Ma már itt a kérdéseknél valaki a jegygyűrűjét kereste a puncijában. Keress rá. Ott voltak ötletek.
2011. máj. 19. 17:41
 3/21 PrincePersia válasza:
36%

Szia! Az cumi :/

Kérdezd meg a barátnődet hogy nincs-e valami baj-e benne...

De szerintem próbáld meg neki megint kellően kitágítani és utána megkeresni :P

2011. máj. 19. 17:42
 4/21 anonim ***** válasza:
52%
elsőnél a pont XD
2011. máj. 19. 17:43
 5/21 A kérdező kommentje:
Haha szép lenne keresgélni persze meg az ok hogy közeli viszonyban vagyunk de tisztán nem csinálunk ilyeneket azért....embertelen ami ott volt offfff
2011. máj. 19. 17:46
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

Ha semmire nem emlékszel, akkor sokkal valószínűbb, hogy valaki levette a kezedről, vagy te lehúztad, és valaki ellopta.

Most komolyan... tegyél fel magadnak egy gyűrűt, és nézd meg, hogy bent marad-e...

A hüvely nem egy feneketlen kút. Apropó... a feneke sem az, tehát az lehet, hogy már reggel.. khm... távozott természetes úton. De azt elég valószínű, hogy észrevenné.

No comment.

Szép kis barátaid vannak.

Akár ellopták, akár nem. Büszkék lehettek magatokra.

2011. máj. 19. 17:49
 7/21 anonim ***** válasza:
47%
orgia
2011. máj. 19. 17:49
 8/21 A kérdező kommentje:
kevesen voltunk csak ünnepeltünk ők nem olyanok :)
2011. máj. 19. 18:07
 9/21 anonim ***** válasza:
68%
Minek ittatok?
2011. máj. 19. 18:14
 10/21 anonim ***** válasza:
2011. máj. 19. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!