Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy pasi hasa szőrös?
Figyelt kérdés
Köldökömtől lefele háromszög alakú? Borotváljam le vagy ollóval igazítsam meg, vagy csak csíkra vágjam? : D Hogy tetszik általában a csajoknak? Csupaszon?
17/f
2011. máj. 19. 17:36
11/22 anonim válasza:
inkább a hasa legyen mint a talpa nem? XDD
12/22 A kérdező kommentje:
Mekkorára növesszem meg? cm : D
2011. máj. 19. 21:41
13/22 Gniht válasza:
A szőr férfias, nekem bejön. :)
14/22 Gniht válasza:
Ez milyen kérdés már, :D hát amekkorára megnő. :) Tovább semmiképp.:)
15/22 anonim válasza:
A januárban elfogadott kormányrendelet szerint a 17 és 18 év közötti fiúk mellkas szőrzete 2 és 3 cm között kell lennie.
16/22 anonim válasza:
én 25 vagyok és nem szőrös :( nem akar nőni a nyavalyás
17/22 anonim válasza:
le ne merd vágni irto sexys én szerintem a barátomnak is van és néha nagyon fel tud izgatni a szőrős és kockás hasa
18/22 szamo77d válasza:
Az égvilágon semmit ne csinálj vele! Hidd el, ez így na-
gyon szexi! A legtöbb lány szereti, még ha nem is árulja
el. Csak divatba jött ez az ostoba szőrtelenítési mozga-
lom, de ne ülj fel neki! Szerintem egy szép, ápolt, szőrös
férfitest nagyon vonzó. Nem vagy már gyerek, hogy ne legyen rajtad szőrzet!
20/22 anonim válasza:
Ha még egy nő lenne szőrös de egy férfi?
:-D
Egy "kis" mellszőrzettel nagyon lehet hódítani. De sajnos
a kigombolt ing bunkósság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!