Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy küzdjem le ezeket a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdjem le ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés
20éves vagyok, 4 éve élek szexuális életet, de valami nem okés. volt egy kétéves kapcsolatom anno, ő volt nekem az első. minden jó volt nem voltam semmilyen dologgal ellenszenves.. most viszont, amiota nincs komolyabb kapcsolatom, vagy csak pár hónaposak, azt veszem észre, hogy gátlásaim vannak. általában ugye a pasik kölcsönösen elvárják a "jó" dolgokat, miért van az h tudom h mi kell neki, mégsem birom rá magam pl arra, h orálisan kielégitsem. néha rámtör az érzés, aztán valami miatt mégsem csinálom meg. érzek rá késztetést de nemmerem vagy félek valamitől, pedig már csináltam. a másik pedig h elég vékony alkat vagyok, kicsi a mellem, és nemigazán szotam melltartonál lejjebb adni :S hogy ugorjam át ezeket a dolgokat ?
2011. máj. 19. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem sincs túl nagy mellem és én is elég nehezen vetkőztem le a mostani kapcsolatomba a gátlásaim,de csak azért,mert féltem nem lesz elégedett velem az,akit szeretek.

Ha csak alkalmi kapcsolataim lennének,akkor nem érdekelne,legalább megtudom,hogy tetszem-e a pasiknak és egy egyéjszakás kaland véleménye annyira nem érdekel.

Aki pedig szeret,az azért van veled ,mert tetszel neki...kívül"belül"

2011. máj. 19. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán ez bizalmi kérdés.Ha tudod,hogy nem sérülsz meg és nincs kockázat sem,akkor csináld.Bár a rövid kapcsolatban nem a minőség a lényeg...
2011. máj. 19. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha újra lesz komoly kapcsolatod egy fiúval akivel kölcsönösen megbíztok egymásba, és szerelmesek vagytok, akkor nem lesznek gátlásaid.
2011. máj. 19. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
figyelj, nekem is kisebb mellem van és párom szereti , tetszik neki, bennem is gátlások vannak kissé emiatt, de szereti:)/ sok férfinak bejön szóval nyugi/:)Ahhoz sztem hogy ezt a gátlásodat legyőzd nem holmi pár hónapos kapcsolatra van szükséged/ mert ép ezért alakult ki benned a gátlásosság sztem,hogy vajon ezeknek a különböző férfiaknak hogy fogsz tetszeni,és orálisan azért nem elégíted ki őket, mert bár vágysz biológiailag testileg hogy valakit kielégítsél, de eltántorít téged pont ez a helyzet, ezek a kapcsolatok... / Ha egy normális párkapcsolatba kerülnél, aki becsül , tisztel, szeret téged,és hosszabb ideje együtt vagy vele mint ezekkel a férfiakkal, tuti hogy lefogod győzni a gátlásaidat, szépen fokozatosan,és nem fog semmi sem visszatántorítani hogy orálisan kielégítsed a partnered:) Szerintem ezeket így ugorhatnád át.
2011. máj. 19. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem..nélkülözhetetlen tényező az, hogy szeressetek kölcsönösen és megbízzatok egymásban. Nem volt még barátnőm, de ebben a 2 dologban biztos vagyok

Ha kicsit is gátlásos vagy, nem fog menni csak miután ezek létrejöttek. :))

18/F

2011. jún. 6. 14:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!