Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első 4-5 másodpercben nem használtunk óvszert. Ebből lehet baj?
Sziasztok, barátommal 2 nappal ezelőtt szeretkeztünk. Első 4-5 másodpercben (tényleg csak ennyi volt) nem használtunk gumit, majd feltette, és úgy folytattuk tovább. Attól félek, hogy esetleg terhes lehetek. Olvastam több helyen is, hogy ha van előváladék, már attól is teherbe lehet esni. Végül is nem volt semmi, tényleg csak az első 4-5 másodpercben nem volt rajta gumi, és azt hozzá kell tenni, hogy előjáték sem volt, semmi.
Ennyitől ugye nem lehetek terhes? Kérlek értelmes válaszokat írjatok.
Előre is köszönöm.
Baj nem lehet belőle, csak gyerek.
Csak példának mondom, a látvány kedvéért: mindegy, hogy a dagonyában 7 mp-ig fetrengesz, vagy percekig: egyformán sáros leszel. Főleg, ha utána le sem mosod magadról. Te lemostad (vagyis kimostad magadból)?
De, lehetsz terhes. Az más kérdés, hogy mekkora eséllyel, de lehetsz.
Egyébként ha nem tűnt volna fel, a 7 mp-es szabály írója hülyéskedett. Viccből mondta. Nem kellene komolyan venned...
Ha orvosi publikációkban utánaolvasol, akkor láthatod, az előnedvben mint olyanban semmi spermium nincs. Ergó 0 az esély.
A kockázat abból adódik, ha az előző körből még maradt a csőben, vagy elfelejti kihúzni a srác.
A dagonyás arcnak:
Gondold már át ember! :) Ez inkább olyan, hogy rádesik egy esőcsepp, vagy pedig belemártózol a sárba...
Utolsó: Nagyon jól tudom, hogy mi termeli az előváladékot.
De a veszélyt nem csak az jelenti, hogy a húgycsőben maradhat spermium. Hanem az is, hogy már az orgazmus érzése előtt is ürülhet ondó (ondó!!!!, nem előváladék!!!), amit nem is érez. Azt hiszi, időben kivette, közben meg baromira nem.
100 nőből egy év alatt 35-40 esik teherbe. Ennyit erről a baromi jó módszerről.
Meséld annak, aki teherbe esett.
17:05 " Kimostad magadból?"
Igen, megfürödtem jó forró vízben.. és kimostam magam. Remélem nincs baj, mert tényleg 4-5 másodpercig volt gumi nélkül, és nem volt semmi.. semmi előjáték előtte, semmi. Akkor kezdtük el, nem is élvezett még, semmi előváladék. Remélem nem lesz gond. Köszönöm a válaszokat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!