Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 14 évesen mit csinálnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen mit csinálnak a lányok? Hogy elégítik ki magukat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 15:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

tudatlan kis álszenteskedő idióta vagy <-- ne magadból indulj ki...szánalmas...jó nagy k*rva lehetsz..

17:11 és 17:22

ti sem vagytok normálisak. Sz*pjátok le egymást vagy ny*ljátok ki kit érdekel...azért mert bennem nem volt annyi f*sz mint apró a játékgépbe nem értem mért kell leszólni???

Sokkal normálisabb életem van mint nektek valaha lesz...undorítóak vagytok...innentől fogva írjatok amit akartok ezt a kérdést törlöm a megválaszoltjaim közül mert hányok tőletek...és ajánlom nektek a Google-t...jó barát...belehet írni hogy : frigid...úgy dobálóztok vele mintha tudnátok mit jelent...B*rmok

2011. máj. 19. 17:38
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Dejó én nem lettem leoltva (17:15-ös)

1 szónak is száz a vége, nem vagyunk egyformák a véleményünk és a világnézetünk is mindig is különböző lesz :) De szerintem nem kell ennyire felhúzni magatokat néhány kommenten, úgyis névtelen :)

2011. máj. 19. 18:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Jó nagy k.rva lehetsz??? Mit tudsz te rólam? Semmit, de elárulom, h akkora k.va vok, h négy éve van párom, együtt is lakunk, soha nem csaltam meg...stb. Te tényleg egy éretlen idióta vagy ahogy azt vki már írta. Mi az alapján ítéltünk meg amit írtál, te pedig kitalálsz vmit :O

És azt meg honnan tudod, h milyen életünk van , szánalom vagy! Komolyan. És még csak nem is bántásból mondom, mert elérted a no comment kategóriát. Itt bizonygatod, h te mekkora egy jó ember vagy és ilyeneket írsz? Szégyellhetnéd magad!

De h egy ismerősömet idézzem: "Te olyan hülye vagy, h megsérteni sem tudlak"

2011. máj. 19. 18:04
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

A 14 éves lányok maszturbálnak. Én 15 vagyok, kb. 11 évesen kezdtem, fél évvel az első mensim után. A barátnőimmel minden ilyet megbeszélünk, szóval általában "témánál vagyunk". Ettől még nem leszünk ribancok :) Én amúgy általában a zuhanyrózsával szoktam.

15/L

2011. máj. 20. 13:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!