Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy 23 éves lány folyamatosan lefekszik egy 16 éves fiúval?
Az is lehet, hogy fél az előítéletektől, mivel jóval fiatalabb vagy nála. Lehet pár év múlva felvállalja.
Az én férjem 1 évvel idősebb nálam, mindenki azt mondta mikor összeházasodtunk, hogy érdekből vett el. (Csak azt nem tudom, milyen érdek....)
De ha meg akarná várni amíg 18 leszek, akkor már mondta volna... De erről szó sincs.
Szerintem csak szégyenli mások előtt, hogy 16 éves sráccal kavar, miközben ő egy rendkívül népszerú lány.
Hogy érted azt hogy be tud magának nevelni személyre szabottan? Ezt nem értem...
Tévedsz, nem kamu.
Mi az h két ember szereti egymást duma??? Nem szeret téged, csak kihasznál, ugyanúgy mint te őt. Te se akarjál többet, örülj neki, hogy nem kell vele foglalkozni mint párkapcsolat. Mit nem adnék én is egy ilyenért hallod...
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!