Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fáj a maszturbálás. Rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a maszturbálás. Rosszul csinálok valamit? Hogy csináljam? Így a szexet sem fogom élvezni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és tegnap este megpróbáltam maszturbálni, de nagyon kellemetlen volt, szinte fájt... :( egy ujjnál több nem is fért a hüvelyembe, próbáltam mozgatni meg minden, de rossz érzés volt... rosszul csinálok valamit? még be is nyálaztam... a fiúk pénisze vastagabb, mint az ujjam. nem fog beférni? Élvezhetem így egyáltalán a szexet a későbbiekben?

SEGÍTSÉG!! aggódok :S

ti hogy csináljátok?

és bocsi a sok kérdésért :S

2011. máj. 19. 14:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a csikódat simogasd.a hüvelyed hagyd ki,nemkell dugosgasd az ujjadat.szűknek tűnik nagyon és,hogy oda sose fog bemenni semmi,márpedig befog.azért fáj a szüzesség elvesztése.1 a szűzhártya átszakítása 2 a hüvelycsatorna kitágulása.necsüggedj.csiklómaszti a többi még ráér.
2011. máj. 22. 12:33
 12/12 anonim válasza:

Ne aggódj! 14 évesen, jajj :) Először nekem is rohadtul fájt, de néhányszor próbálkoztam még vele és egész kellemes lett, most pedig már uhh..főleg jó!;)

Az is segíthet, ha tampont használsz, egyrészt gusztusosabb, mint egy tocsogó betét és tovább bírja. Ott is, a mini-vel kezd. Először a vízbe menetel miatt tettem fel, nagyon fájt :S most már a legnagyobbat is simán feltudom helyezni. ÉÉs még nem voltam pasival :)

20L

2011. aug. 17. 14:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!