Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Tényleg őszinteségre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tényleg őszinteségre vágytok?

Figyelt kérdés

Jobb az őszinteség, mint a kegyes hazugság/kimondatlan szó?

Melyiket választanátok? Nyílt beszédet és a "sértődést", vagy a kegyesebb variációt?

2011. máj. 19. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
fogyatékos hülyékkel persze nem lehet értelmesen beszélni, de tegyük fel nekem normálisan -még ha nem is normálisan- de megmondod, hogy nem tetszem neked, nem szeretnél velem találkozni akkor azt mondom "kár, de megértettem, szia szamóca!" engem valahogy nagyon szíven tud ütni a női humbuk, mert én is őszinte vagyok és el is várnám. meg hát általában akkor hívok el valakit ha már ismerem kicsit és szimpatikus, ergó tőle még jobban elvárnám az őszinteséget. de valahogy ez a lányoknál nem divat. erőt veszek magamon őszinte vagyok, aztán kapom a nagy semmit... nem kell ápolgatni az ember pici szívét, de jó lenne ha a lányok is szavakba tudnák önteni értelmesen az érzéseiket. áááá már nagyon elegem van ebből az egészből... minden lány olyan őszinte, őszinteségre vágyik, csak én kapom a mesedumát.... :(
2011. máj. 19. 19:38
 12/13 anonim ***** válasza:

igen ez a baj, hogy ha más nem tisztességes akkor te hiába akarsz az lenni..., én is mondtam már meg más szemébe, hogy bocs, de nem, meg volt fordítva is...

amikor én mondom nyilván utolsó r*hadék vagyok, én meg sajnos vagy nem sajnos amikor engem koptattak le simán elköszöntem és mentem dolgomra, két hét múlva már a nevére se emlékeztem, mert nem vettem személyes sértésnek..., ami ilyen első randiknál szerintem így lenne normális...

16:30

2011. máj. 19. 20:44
 13/13 szamóca. ***** válasza:

héhaver: ebben igazad van, én egyet is értek. mindig a "bántóan őszinte" aktegóriába tartoztam, mert szerintem kisebb kib*szás ha azt mondom hoyg "nem jössz be" mintha három-négy hónapon keresztül etetlek hogy nanáá hogy fogunk talizni és randizni és járni, aztán valami jól irányzott hazugsággal kikerülöm a talikat.

de azt értsd meg hogy ez nekünk sem olyan könnyű. sajnos túlnyomó többségben vannak azok, akikkel ezt nem lehet megeszközölni, mert tényleg minden k*vának elhord, vagy éppen eljátssza neked a hattyú halálát, pedig nem szerethet annyira. nem olyan könnyű kivitelezni, és néha még én is elgondolkozok hogy hogyis mondhatnám finoman és nem sértően azt hogy kopj le?:D deha túl finoman mondom nem érti és reménykedik... sz*r.

2011. máj. 19. 20:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!