Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha tetszenek a még nem teljesen fejlett női mellek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 11:54
11/17 A kérdező kommentje:
Pedofília az valahol 6-8 évnél van, az tőlem messze áll.
2011. máj. 19. 12:55
12/17 anonim válasza:
6-8? A 10 éves akkor ezek szerint már felnőtt nő? Ezt azért kicsit gondold át. Szerintem keress valakit a saját korosztályodból, akinek kis mellei vannak. A 14 éveseket pedig hagyd meg a 15-16 éves srácoknak.
14/17 anonim válasza:
Ha felnött hölgynek tetszik a kicsi melle, akkor, nem gáz. F.
15/17 anonim válasza:
En 15 eves lany vagyok es 20 eves baratom van :). hasonlo a gondolkodasunk , es jol erzem magam vele. mar tobb mint 1eve jarunk es semmi problema nincs koztunk. szuz vagyok es azt mondta h amikor ugy erzem akkor szoljak.:) szoval nagyon fugg ket ember gondolkodasatol:)
16/17 A kérdező kommentje:
13:03 a 10 éves az hebefília, 14 évtől pedig teljesen legális. Ja és nekem se hagytak nőt 15-16 évesen, most lesz bepótolva.
2011. máj. 19. 14:50
17/17 anonim válasza:
hebefilia 12-15
pedofilia 6-12
te madár:P
Am engem nagyon izgatnak a 13 évesek is meg a 20 évesek is kb ugyanannyira
F17
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!