Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik arcszőrzet tetszik neked a leg jobban? (NŐK)
Figyelt kérdés
Sima bajusz, Ápolt rövidebb körszakál, Vágó istvános kajamaradékrejtő bozontos körszakál, BAjusz kis állszakálal (Állon elhelyezkedő) ? sima borosta, Jó dús amolyan remete arcszörzet, vagy egy kis oldalpalyesz?2011. máj. 19. 10:55
1/13 anonim válasza:
Max borosta.Körszakállból max 1 cm-es.Apukámnak olyan Vágó Istvános van,de már szivesen megnézném szőr nélkül is mert neki szakáll nem nő,de mióta az eszemet tudom sose láttam szakáll vagy bajusz nélkül.
2/13 anonim válasza:
Bajusz és egy picike szakáll :)
4/13 Smartguy86 válasza:
Nőkön semelyik nem tetszik...
5/13 anonim válasza:
Nekem semmilyen arcszőrzet nem tetszik egy nőn.
6/13 anonim válasza:
nekem az ajak alatt lévő pici pamacs jön be nagyon *.*
elmegy még a borosta is,de a többi...számomra visszataszító. Mivel a barátomnak nem nő abban az állgödröcskében (nem tudom,mi a neve annak az ajak alatt:/),legjobban azt szeretem,mikor sima az arca,ő viszont a borostát részesíti előnyben,és szinte soha nem borotválja le teljesen a szőrt,mert akkor mindig kipattog...
21/L
7/13 anonim válasza:
OFF:
ezt csak én nem értem az első válaszból?
"szivesen megnézném szőr nélkül is mert neki szakáll nem nő,de mióta az eszemet tudom sose láttam szakáll vagy bajusz nélkül."
10/13 anonim válasza:
én egy fél Kossuth Lajosnak már elmehetnék, csak bajusz nélkül, és szeretik a nők:) 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!