Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Transzexuális lennék?
Hát a nőknek a hosszú világtörtélemben először eljött hogy általában könnyebb (a hetero fiúknál , hetero férfiaknál). Viszont a transzexuálisoknak, de a transzvesztitáknak vagy bármely saját nemét megkérdőjelezőnek iszonyat nehéz. Ezt tapasztaltból mondom. Ha valaki utálja a transz-...-okat hát azok a aktív meleg pasik. Ez olyan mint a nácinak a zsidó, zsidónak a náci.
Tehát ha nem akarod kicsinálni magad velük ezt a gondolatod ne oszt meg soha a pároddal.
viszont az passzív fiúk több mint felének ez már komolyan eszébe jutott. Csak úgy mint neked, hogy a lányoknak könnyebb. Ez olyan gondolat mint hogy a nők meg úgy gondolják a legszerencsésebb nőnél is a pasiknak mindig könnyebb.
Ennyi sorstárs. - ha nem , elég ott a privi.
Én meg lány vagyok, és én meg azon gondolkodok sokat, hogy mennyivel jobb lenne fiúnak lenni. Mert úgy könnyebb. De nem változtatnám magam át.
Én sem vagyok, te sem vagy transzexuális.
Nem ezt jelenti a transzexuális.
A szexuális szerepedből kiindulva meg ne is várj mást.
Lehet titkon úgy érzed olyan pasikat is megkapsz akik hetyók.
Isten levele
nem, de ha igen elöbb legyél öngyilkos és búnasznak magaddal (vagyis megismerteted magad vele a harcieszközöd segítségével:D) vihetsz a halálba egy homofóbot büntetlenül :DDD +mennybe könnyebb ismerkedni, bűnöst pedig akit magaddal hozol, életevégéig sav fogja marni az állát.
By: Aphrodité(szerelem istennője) & Hermész(hirnök) Fordítás: Google Fordító Nyelv Istenítizmus-Magyar
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!