Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Skacok, férfiak! Hol találhato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skacok, férfiak! Hol találhatok egyéjszakára kapó csajt, nőt? 18/F

Figyelt kérdés

(Azért a skacokat, férfiakat kérdezem, mert a nőknek már tudom a reakciójukat az ilyesfajta kérdésekre)

szóval; már volt párkapcsolatom, de ami azt illeti, mostmár kicsit újabb dologra, egyéjszakás kalandokra vágyom. a kérdéseim azok lennének hogy hol találhatok erre kapó csajokat, nőket, mit mondjak nekik, hogy vezessem be őket abba amit szeretnék, meg úgy igazából mindenre kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban :)

2011. máj. 19. 09:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja nem úgy, hanem fájó. ;-D
2011. máj. 19. 11:15
 12/17 A kérdező kommentje:
nemis gondoltam volna, hogy ilyen ösztönző (pozitív) válaszokat kapok a témával kapcsolatban :O köszönöm mindenkinek!
2011. máj. 19. 11:44
 13/17 A kérdező kommentje:
jajjigen, még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy; az ilyen csajokat hova lehet buli közben/után elvinni?
2011. máj. 19. 11:48
 14/17 A kérdező kommentje:
úgyértem, hogy megtenni, amit meg kell tenni :)
2011. máj. 19. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Én tuti a csajt kérdezném, hogy ő hova menne szívesebben.
2011. máj. 19. 11:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát az kiderül ismerkedés közben. A WC-től (durva) a lakásom át a legkedveltebbig az erőig tejed (jó nem a leggyakoribb, de plusz pont neked ha a lánnyal bemered válni és teljesítesz is).

Azért pozitívak a válaszok mert ehhez amúgy a lányok is hasonlóan állnak. Nem gondolják hogy egy diszkós kapcsolatból lesz valami. Sőt igazából tapasztalat szerzéstől szól általában náluk, vagy ha épp amúgy sem akarnak valami miatt összejönni veled. Na ez az a téma amit te ne firtass. Nekem lesett az állam akikor azt összesittetűk hány esetben azért ment diszkóba szexért mert a pasija amúgy jó fej meg minden, de szexben nulla és otthon várja szegény naiv a barátnőkel "táncólni" imádó barátnőt vagy feleséget.

Azért nem is tabu mire megy ki a játék. Mert a diszkó erről szól.

2011. máj. 19. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:06

Gyere te lány :D

2011. máj. 19. 13:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!