Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy férfi?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy férfivel amolyan laza kapcsolatban. Utóbbi időben nem nagyon voltunk együtt, hol én mondtam le hol ő. Én általában akkor "utasítom" vissza, ha meg van a "mikulás". Ő viszont kitalál valami kifogást. Igazából nem tudom eldönteni hogy nem akarja és csak így akarja a tudomásomra hozni, vagy tényleg ezek a valódi okok. De általában ő hozza fel, hogy jó lenne már együtt lenni, ilyenkor ölel, csókol, simogat és amikor együtt lehetnénk, visszamondja. Egy m.helyen dolgozunk és többször észrevettem már ha a közelemben van, akkor zavarba jön, bambáskodik.2011. máj. 19. 09:41
1/5 anonim válasza:
Na ezt is vele kellene megbeszélni.
3/5 anonim válasza:
"Egy m.helyen dolgozunk és többször észrevettem már ha a közelemben van, akkor zavarba jön, bambáskodik."
Meg jo hogy... elvegre az a munkahely, nektek meg nem normalis hanem csak "laza" kapcsolatotok van, nyilvan zavarja hogy meglathatja valaki, elvegre senkinek semmi koze hozza.
4/5 anonim válasza:
Nem komoly kapcsolatnál ne várj komoly hozzáállást. Szerintem már lemondott rólad, csak nem mondja a szemedbe.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen lehet lemondott rólam, én is róla. Ma meg is mondom neki hogy feletsük el egymást. Csak azt nem értem ha így van, miért kell hazudozni? Végülis már mindegy...
2011. máj. 19. 12:08
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!