Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hármasba szeretné csinálni az egyik barátnőmmel. Ő is benne van, én is. Csak nem tudom, hogy ez nem menne e a barátságunk rovására. Valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalata?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 01:51
1/10 anonim válasza:
biztos hogy a kapcsolatotok rovására menne! hidd el!!!
2/10 anonim válasza:
Ez attól függ nyitott kapcsolatba vagytok-e!Ha igen akkor nem gond akár 5 néger tis leszophatsz plusz még ketten dughatják mind a kétlyukadat egyszerre az se gond!De ha nem nyitott kapcsolatba vagytok az elvileg megcsalásnak számít hiába van benne a barátod!
3/10 anonim válasza:
Egy kutyát, egy leborotvált kangorillát és egy hajsütővasat is vegyetek be a buliba, mert csak úgy lesz jó nektek szexuálisan!
Idióták...
4/10 anonim válasza:
Ha lenne egy kis eszed egy férfit választanál 3.-nak,ki a fene kiváncsi egy nőre,főleg egy barátnőre?
5/10 anonim válasza:
A hármassal nincs gond de fontos, hogy ne ismerjétek az illetőt, mert abból nagy gáz is kisülhet.
6/10 anonim válasza:
Ne tedd megbánnád. Sok kapcsolat ment már emiatt tönkre.
7/10 anonim válasza:
Elég baj, h itt tart a szexuális életetek...
8/10 anonim válasza:
Gáz, ha már csak ez teheti izgalmassá az együttlétet..
Így, h barátnő a 3. ..ebből még bajok lesznek
9/10 anonim válasza:
Én tuti hg benne sem lennék. Bele gondoltál abba hg a pasid a szemed láttára fogja dugni a barátnődet????
Ha ezt végigbírod nézni nem szeretitek egymást eléggé!!!
10/10 anonim válasza:
Egyébként tény, hogy a hármasból semmi jó nem lesz KIVÉTEL ha biszexuális az egyik fél a párkapcsolatba. Ha nem biszexuális akkor már inkább vannak erre alkalmas bárok ahova párok járnak ... ( szerintem mindenki tudja mire gondolok )
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!