Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek erről a Vénusz-dombról?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a lányok hogyan látják (milyennek) a nagy szeméremdombot. Persze nem a kövér, szétterült zsírra gondolok, hanem erre:
Szerintetek is gusztusos? Kinek milyen?
Másik kérdésem az (ez fiukhoz is szól), hogy milyen testalkatú (és esetleg szem/haj-színű) lányoknál gyakoribb ez a fajta szeméremdomb?
Most komolyan a lányoktól kérdezed meg, hogy szerintük ez gusztusos? Hát nem tudom, én nem kívántam meg, ugyan nő vagyok, de teljes mérétkben hetero, és így nem tudok olyanokat nagyon leszűrni, hogy mennyire is kívánom éppen egy másik nő szeméremajkát. no mindegy.
Amúgy nem hinném, hogy egy szabad, egészséges férfi ne akarna egy ilyen testű nőt magáévá tenni.
Üdv!
Igen, azért tettem fel a kérdést. Az utolsó előttinek meg mondanám, hogy:
1) azt hogy mi gusztusos és mi nem, azt szexuális identitásra való tekintet nélkül mindenkinek el kell tudnia dönteni
2) én semmi féle szeméremajkat nem említettem (7. osztály, biológia óra!)
hát ezz vadító
szerintem semmi összefüggés a testalkat szem haj stb és a domb milyensége között
21/f
Hát elnézését kérem kedves kis hölgy, félre írtam. De ez akkor sem változtat semmin. Egy hetero ember nem érez gusztust egy ugyanolyan nemű nemi szerve iránt, akármi is legyen az - szeméremajak vagy szeméremdomb.
24N
szerintem nem ettől függ egy kapcsolat...:D lehet valakinek pont ez jön be, no problem. :)
18/F
Sztem ez egyszerűren GYÖNYÖRŰ!
Ha neked is valóban ilyen van csak gratulálni tudok hozzá. Sokan vagyunk akik megörülünénk érted.
Milyen lány? Sztem vékony, de formás alak, szép comb, formáspopsi, közepes cici, szőkés barnás vagy barna haj. Én ilyenre gondolnék. F/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!