Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Attól hogy jópár évvel idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól hogy jópár évvel idősebb nálam még működhet a kapcsolat meg a szex köztünk nem?

Figyelt kérdés
Lehet érdekesen hangzik de a volt tanárnőmmel járok aki idősebb nálam lehet egyesek szerint annyira nem sokkal mások szerint elég sokkal de mindegy mert mi nagyon szeretjük egymást...suliban is elég jó baráti viszonyban voltunk,a férjével már régebben elváltak viszont van egy fia aki nagyon aranyos meg jófej gyerek...még szűz vagyok de nagy valószínűséggel vele fogom elveszíteni ezt ő tudja is és nagyon pozitívan áll ehhez és biztos sokkal többet tanulok majd tőle mint egy szűz lánytól hisz neki elég sok tapasztalata lehet...és az a legjobb hogy nem egy ráncosodó...stb nőre kell gondolni hanem egy szép magas és vékony,formás nőre aki kb 15 évet is simán letagadhatna a korából ráadásul érdekes jó értelemben mert a puncija olyan mint egy 20-onéves csajnak de úgy tudom az még lassabban öregszik,igazából az érdekelne hogy mikor eljön az idő hogy ágybabújjunk akkor hogyan kezdeményezzek?Főleg így hogy a kissrác az még általános sulis így gyakran otthon van...meg a méretem is 18,5-19+vastag is nem lesz nagy neki?Mondjuk 1x ugye szült így lehet előnyben van ilyen téren mint azok akik még 1x sem szültek?Meg tartok a korai magömléstől hisz elég sok tapasztalata lehet így biztos jó az ágyban meg a pózból melyik a leg alkalmasabb ha csak a fiú szűz?A védekezést meg rábízhatom a mi esetünkben hogy ő idősebb...stb?Mert úgy tudom egy bizonyos kor után a nők már nem szedhetnek fogamzásgátlót vagy ez nem igaz?Mert akkor mindenképp kotonnal kéne...a Durexből melyik a legjobb fajta kezdő fiúknak?Légyszíves csak normális választ írj ha írsz!
2011. máj. 18. 23:54
 1/7 tsz-tag ***** válasza:
hát rá van írva a kotonra hogy beginner :D nekem is volt egy tanárnőm...iszonyat jó bőr volt pedig közelített a 40 hez, senkije sem volt...nem lett az enyém:/ pedig nagyon bókoltam neki mindenki előtt
2011. máj. 19. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Te aztán rá vagy stresszelve a témára:)

Tapasztalattal nem rendelkezem, tehát úgy válaszolok:

Először is, szerintem nem kell kezdeményezned, hanem hagynod, hogy a nő irányítson az ágyba. Nyilván nem lesznek nagy sexuális igényei, ha tudja, hogy szűz vagy. Én a helyedbe nem agyalnák ezen sokat, hanem hagynám hagy vigyen az "ár". Az biztos, hogy többet tanulhatsz Tőle, mint egy szűz lánytól. Úgy gondolom a nő tisztában van a helyzettel, tehát ne görcsölj ilyen marhaságokon, hogy pózok, óvszer típus stb. Inkább élvezd az életet:)

2011. máj. 19. 00:04
 3/7 anonim válasza:
Azt a... ez a tanárnő mekkora ribi hogy egy volt diákjával kikezd ráadásul már a szexnél tartanak közben meg van egy lurkója xD Jó hogy van ez az oldal jó röhögni a sok gyökeren xD ha ez a tanárnő tényleg ekkora ribi lehet megkéne keresnem és mutatni neki egy hatalma sszerszámot lehet még a fia is kifutna a házból!
2011. máj. 19. 03:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is szerettem volna lefeküdni a matek tanárnőmmel, csak ő nem akarta. Pedig szingli volt.
2011. máj. 19. 07:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,h nem a kérdésre válaszolok, de rettentő kíváncsi vagyok...hány éves vagy te és mennyi a tanárnő? biztos vagy benne, hogy tényleg szeretitek egymást meg ilyesmi és nem csak többet képzelsz bele mondjuk a kedvességébe/közvetlenségébe?
2011. máj. 19. 07:23
 6/7 A kérdező kommentje:

110%

Több hónapja járunk rendesen...amúgy én 20 ő 68-as szval 43 de mint mondtam egy 15 évet simán letagadhatna meg belsőleg is elég modern meg ilyenek:)

2011. máj. 19. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:

"puncija olyan mint egy 20-on éves csajnak" - a nő perverz , te láttad a punciját de még nem kefélted meg, pedig ő 43 éves. Ez hogy jött össze? - gondolom petting ,érre mondom hogy perverz.

Mert az hogy egy negyven három éves nő (a szocializáltságot figyelembe véve) lefekszik egy 20 évessel abban semmi durva nincs. Főleg ha abban az egy(-három) százalékban vagy akinek tényleg 18 centis. De hogy ennek ellenére (gondolom, a petting kölcsönös és tudd a méretedről) még agyalnod kell rajta az durva.

Amúgy ezt a dolgot ő fogja megoldani és bízik benne hogy ő dönt hogy mikor lesz vége a kapcsolatnak. Ez az egy ok amiért még nem jött össze. Tehát biztosítsd róla hogy jobban kívánod mint bárki mást és akkor a többi már megy magától.

2011. máj. 19. 11:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!