Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A mostani párodhoz vonzódsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani párodhoz vonzódsz szexuálisan a legjobban?

Figyelt kérdés

Vagy volt olyan barátod,akivel sokkal jobb volt a szex,de más miatt nem működött a kapcsolat?

Én az előző barátomhoz olyan szinten kötődtem szexuálisan,hogy ezt képtelenség felúmulni!

Érez így más is?

24 L

2009. márc. 13. 17:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
nekem is a volt barátommal jobb volt, de a mostanival még csak 1x történt meg. remélem majd kialakul... nem szeretnék arra emlékezni, milyen volt az exemmel... vele nem működött, mert megcsalt.
2009. márc. 13. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
a volt barátommal rohadt jó volt a sex! A mostanival is jó,de próbálom nem hasonlítgatni a kettőt. Mindekettő vhogy más,és ettől jó
2009. márc. 13. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
mostani bnőm nem jön be, szakítani is fogok vele...
2009. márc. 13. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az előző barátomhoz nagyon vonzódtím szexuálisan, de nem teljesedhetett be a kapcsolatunk, 'csak' petting volt az együtt töltött 15 hónap alatt, mert a szűzhártyám egy rendellenesség miatt túl vastag és erős volt, ez pedig akadályozta a szexet, mivel természetes úton nem szakadt át. (ezt akkor még nem tudtuk) Tönkre is ment a kapcsolatunk :(

Egy időben nagyon bántam, hogy nem vele veszítem el a szüzességem...

Aztán megismertem a jelenlegi barátomat, nem azt az őrült vonzódást érzem, mint az előző barátomnál, ez egy egészen más vonzalom, ám ugyanúgy erős. Vele veszítettem el a szüzességemet,(miután egy műtét során bemetszették a szűzhártyámat) és most már nagyon örülök, hogy így történt. Szóval... a szexuális vonzódás őrjítőbb volt az előző barátomnál, a pettinget is imádtam vele (kicsit jobban is, mint a jelenlegi barátommal), de szex vele nem volt, így ez elég összetett.

2009. márc. 13. 18:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

*vonzódtím =vonzódtam, bocsánat

Ja, és még annyit hozzátennék, hogy én sem akarom kettőjüket hasonlítgatni (mármint a pettingben), mindkettő más, és ez így a jó.

2009. márc. 13. 18:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig egy pasi volt az életembe szóval nem tudom. De 1000%-ban biztos vagyok benne h máshoz sokkal jobban vonzódnék szexuálisan mint hozzá. Dehát szeretem..szóval ez van.
2009. márc. 13. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon vonzódom mostanihoz igazából szexuálisan. F
2009. márc. 13. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Én a mostanihoz vonzódom a legjobban! Soha senkivel sem volt olyan fantasztikus a sex, mint Vele! Imádom akisugárzását, ami már önmagában is nagyon izgató.. Már az elején ösztönösen tudta mi a jó Nekem, pedig soha egy szóval sem mondtam Neki. Nagyon furcsa volt, de nagyon jó!

Érdekes, hogy a legtöbb válaszoló az exéhez vonzódott a legjobban..

Haven 23/L

2009. márc. 13. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az utolsó válaszolóhoz csatlakozom. Nagyon nagyon vonzódom a barátomhoz, és 100x felülmúlja az exemet (akivel először lefeküdtem - és megbántam). A mostanival minden sokkal jobb :)
2009. márc. 13. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:
97%
szeretem, imádom a párom..vele fogom leélni az életem, de a kérdés értelmében nem hozzá vonzódom a legjobban szexuálisan..
2009. márc. 13. 22:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!