Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani párodhoz vonzódsz szexuálisan a legjobban?
Vagy volt olyan barátod,akivel sokkal jobb volt a szex,de más miatt nem működött a kapcsolat?
Én az előző barátomhoz olyan szinten kötődtem szexuálisan,hogy ezt képtelenség felúmulni!
Érez így más is?
24 L
Az előző barátomhoz nagyon vonzódtím szexuálisan, de nem teljesedhetett be a kapcsolatunk, 'csak' petting volt az együtt töltött 15 hónap alatt, mert a szűzhártyám egy rendellenesség miatt túl vastag és erős volt, ez pedig akadályozta a szexet, mivel természetes úton nem szakadt át. (ezt akkor még nem tudtuk) Tönkre is ment a kapcsolatunk :(
Egy időben nagyon bántam, hogy nem vele veszítem el a szüzességem...
Aztán megismertem a jelenlegi barátomat, nem azt az őrült vonzódást érzem, mint az előző barátomnál, ez egy egészen más vonzalom, ám ugyanúgy erős. Vele veszítettem el a szüzességemet,(miután egy műtét során bemetszették a szűzhártyámat) és most már nagyon örülök, hogy így történt. Szóval... a szexuális vonzódás őrjítőbb volt az előző barátomnál, a pettinget is imádtam vele (kicsit jobban is, mint a jelenlegi barátommal), de szex vele nem volt, így ez elég összetett.
*vonzódtím =vonzódtam, bocsánat
Ja, és még annyit hozzátennék, hogy én sem akarom kettőjüket hasonlítgatni (mármint a pettingben), mindkettő más, és ez így a jó.
Igen, Én a mostanihoz vonzódom a legjobban! Soha senkivel sem volt olyan fantasztikus a sex, mint Vele! Imádom akisugárzását, ami már önmagában is nagyon izgató.. Már az elején ösztönösen tudta mi a jó Nekem, pedig soha egy szóval sem mondtam Neki. Nagyon furcsa volt, de nagyon jó!
Érdekes, hogy a legtöbb válaszoló az exéhez vonzódott a legjobban..
Haven 23/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!